0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balata tozları sebep oluyormuş yani...[/quote] Ne olduğunu bilmiyorum ama o iç gıcıklayıcı ses tekrar gelmeye başladı, yani sorunumu tam anlamı ile halledemedim Isparta'da olduğum için her zaman Antalya'ya gidemiyorum..... neyse Toyota Antalya Bakırcıları aradım sorunumun halen devam ettiğini ama Antalya'ya sık sık gidemediğimi bu nedenle Antalya'ya ancak 1 ay içinde gidebileceğimi söyledim onlarda geldiğimde sorunumu halledebileceklerini belirttiler bakalım ne olacak servis ziyaretinen sonra sizlere bilgi veririm
Ne olduğunu bilmiyorum ama o iç gıcıklayıcı ses tekrar gelmeye başladı, yani sorunumu tam anlamı ile halledemedim Isparta'da olduğum için her zaman Antalya'ya gidemiyorum..... neyse Toyota Antalya Bakırcıları aradım sorunumun halen devam ettiğini ama Antalya'ya sık sık gidemediğimi bu nedenle Antalya'ya ancak 1 ay içinde gidebileceğimi söyledim onlarda geldiğimde sorunumu halledebileceklerini belirttiler bakalım ne olacak servis ziyaretinen sonra sizlere bilgi veririm [/quote]10.000 bakımını yaptırmış mıydın?
10.000 bakımını yaptırmış mıydın?[/quote]Evet yaptırmıştım