0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir kaç arkadaş toyanı önerdi ama forumda reisle ilgili bir kaç kötü yorum var. açıkcası sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz. daha zaman var bakalım. yokmu başka ankarada toyotası olan???
yol probleminden kastınız şehiriçi trafiğimi?
Sayın murat bey ben 30000 bakımı yaptırıyorum reis te her hangi bir olumsuzluk çıkmazsa ücret 208 tl artı kredi kartına taksit yapılıyor.Genelde menmunum sizinkide aşağı yukarı aynı fiyat olacaktır.Toyan köklü bir servis Ama yol bakımından hangisi yakınsa onu seçin derim saygılar.
Muammer bey şuanda reistemisiniz? Oradaysanız birde dizeL aracın 20.000 bakımını sorabilirmisiniz
hayır aracı bıraktım serkan bey telefonla sorabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olurlar.0312 278 80 80 servis bölümü
teşekkürler yeniden ankarada iki araba gidicez yol sıkıntısı olmaz. Bektaş bey soyadı ne acaba ondan yardım istesek toyana gideceğim gibi duruyor
Bektaş Maraş
Aslen Ankara'lıyım,iş dolayısıyla 7 seneyi aşkın bir zamandır başka bir ildeyim.Ankara'da olduğum zamanlar eski aracımı hep Toyan a götürürdüm.Gayet ilgili ve tecrübelilerdir.Şafak usta duruyormu acaba hala onu merak ediyorum?Hala sms yoluyla kampanya vs bilgilendirme mesajları gelir.Tavsiye ederim.