Gönderen Konu: Ankara'da 2009 versomun 20000 bakımı için hangi servis toyan mı yoksa reismi?  (Okunma sayısı 2522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar daha önce van toyota da yaşadığım olumsuz bakım tecrubesinden sonra yo0lumun üzeri olması sebebiyle ankarada bakım yaptırmak istiyorum. müşteri nmemnuyetinden tutundan aracın iç dış temizlenmesine kadar siz ankarada hangi servisi tavsiye edersiniz. birde bakıma girdiğimde aracım 22000de olacak bu problem yaratırmı? şimdiden ilginize teşekkürler...
Benim babam toyota gibi adam!!!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
bir problem olacAğını sanmıyorum.
öte yandan toyanı bilmiyorum ama ben reisten son derece memnun kaldım, oldukça ilgililer...
üstelik camın arkasından aracı görebiliyorsunuz, ama dediğim gibi toyanı hiç bilmiyorum.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
bir kaç arkadaş toyanı önerdi ama forumda reisle ilgili bir kaç kötü yorum var. açıkcası sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz. daha zaman var bakalım. yokmu başka ankarada toyotası olan???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
bir kaç arkadaş toyanı önerdi ama forumda reisle ilgili bir kaç kötü yorum var. açıkcası sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz. daha zaman var bakalım. yokmu başka ankarada toyotası olan???
Toyanda, Reisde çok iyidir Murat bey.. :)
Ama Toyanda daha titiz davranıyorlar gibi geldi bana :)

Size hangisi yakınsa ona bırakın derim, aracı bırakıp alırken yol problemi oluyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
yol probleminden kastınız şehiriçi trafiğimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
yol probleminden kastınız şehiriçi trafiğimi?
Yani aracı bıraktıktan sonra otobüsle vs. dönmek gerekiyor,
Mesela benim evime çift otobüs olduğu için toyana otobüsle 2 saat , reise otobüsle 3 saatte ulaşabiliyorum..  Aracı bakıma bırakacağım zaman bir tanıdıkla beraber iki araba gidiyoruz mecburen. Ondan dolayı evinize yakın olan servise bırakabilirsiniz aracı. Reisle Toyan arasında hizmet&kalite farkı yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ben Toyan'a gidiyorum, servis danışmanı Bektaş çok ilgilidir, tavsiye ederim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
ankara askerlik yaparken yani 1 ay önce toyanın iyi olduğunu duymuştum bilmem yardımcı olabildim mi
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
teşekkürler yeniden ankarada iki araba gidicez yol sıkıntısı olmaz. Bektaş bey soyadı ne acaba ondan yardım istesek toyana gideceğim gibi duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Sayın murat bey ben 30000 bakımı yaptırıyorum reis te her hangi bir olumsuzluk çıkmazsa ücret 208 tl artı kredi kartına taksit yapılıyor.Genelde menmunum sizinkide aşağı yukarı aynı fiyat olacaktır.Toyan köklü bir servis Ama yol bakımından hangisi yakınsa onu seçin derim saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Sayın murat bey ben 30000 bakımı yaptırıyorum reis te her hangi bir olumsuzluk çıkmazsa ücret 208 tl artı kredi kartına taksit yapılıyor.Genelde menmunum sizinkide aşağı yukarı aynı fiyat olacaktır.Toyan köklü bir servis Ama yol bakımından hangisi yakınsa onu seçin derim saygılar.

Muammer bey şuanda reistemisiniz? Oradaysanız birde dizeL aracın 20.000 bakımını sorabilirmisiniz :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Muammer bey şuanda reistemisiniz? Oradaysanız birde dizeL aracın 20.000 bakımını sorabilirmisiniz :)

hayır aracı bıraktım serkan bey telefonla sorabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olurlar.0312 278 80 80 servis bölümü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
hayır aracı bıraktım serkan bey telefonla sorabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olurlar.0312 278 80 80 servis bölümü

Tamam teşekkür ettim Muammer Bey. Bende ordasınızdır diye düşündüm bi an :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
teşekkürler yeniden ankarada iki araba gidicez yol sıkıntısı olmaz. Bektaş bey soyadı ne acaba ondan yardım istesek toyana gideceğim gibi duruyor

Bektaş Maraş
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Aslen Ankara'lıyım,iş dolayısıyla 7 seneyi aşkın bir zamandır başka bir ildeyim.Ankara'da olduğum zamanlar eski aracımı hep Toyan a götürürdüm.Gayet ilgili ve tecrübelilerdir.Şafak usta duruyormu acaba hala onu merak ediyorum?Hala sms yoluyla kampanya vs bilgilendirme mesajları gelir.Tavsiye ederim.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Bektaş Maraş
teşekkürler ali bey

kredi kartının hangisi olduğunun önemi varmı taksit için bende sadece bonus var.
Aslen Ankara'lıyım,iş dolayısıyla 7 seneyi aşkın bir zamandır başka bir ildeyim.Ankara'da olduğum zamanlar eski aracımı hep Toyan a götürürdüm.Gayet ilgili ve tecrübelilerdir.Şafak usta duruyormu acaba hala onu merak ediyorum?Hala sms yoluyla kampanya vs bilgilendirme mesajları gelir.Tavsiye ederim.
toyanı daha çok övüyolar anladığım kadarıyla galiba ikiside kendilerine göre iyi servisler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
word e 3 taksit yaptıklarını  +3 de bankanın  (toplam 6 taksit)yaptığını söylediler.Bonu su bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
muammer abi sağol ilgin için. hepimiz versocuyuz :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
Valla arkadaşlar ben de Cuma günü( 8 Temmuzda) Toyan'a gidiyorum. Bakalım memnun kalacak mıyım? Paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
vallahi ben ankarada çok kalamadığım için balıkesirde yaptırdım ama böylesine ilgili güzel bir serviscilik le karşılaşmamıştım tavsiye ederim. her konuda ilgilendiler 290tl tuttu 5 taksit