0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAŞALLAH kazasız belasız inş..[/quote]sağol kardeşim hepimize Allah kaza bela vermesin inşallah
kim koymuş bu hurdanın ressimlerini saka bir yana arabada iş yok ama ressimleri çeken yine konuşturmuş maharetini 9 senelik araba 0 kilometre gibi çikmışbu ara yük ve eşya tanışınır bundan sonra forumun nakliye işleriniz biz yapıcaz:D[/quote] yük ve eşya olur mu hiç? kötü havalarda gezici toplantı aracı bu, 20 kişiyi aynı anda barınak ve konser ihtiyacı sağlayacak Bu da yeşillik olsun Toyota Biraderler.
Güzel olmuş elinize sağlık, güle güle binin.Salih bey; Birde hep düşündüğüm bişey vardı sizinle paylaşmak isterim. Panel kısmında bulunan cam şekli verilmiş levhalar üstüne cam filmi veya ona benzer kaplamalarla cam görüntüsü verip aracı daha şık hale getirebilirsiniz. [/quote]paylaşımınız için teşekkür edrim de tam olarak anlayamadım hangi panel ?
Aracın her iki yanında hani sonradan açtırılan cam yerleri var ya orası.[/quote]şimdi tam olarak anladım güzel bişe olur gerçekten kardeşimin dedigi gibi civatalı yaparsak daha saglıklı bencede muayne istasyonlarında problem olmaz hiç olmazsa , ilerleyen zamanlarda yaparız inşallah şuan maddi durum zayıf biraz baya masraf yabtım zate araca
eski kasa hiaceden memnunmusunuz?Yeni kasalardan bildigim kadariyla cogu kisi memnun yani ticari olarak dayanikli bir aracmidir uzun omurlumudur kullanicisi olarak yorumlarinizi bekliyorum...[/quote]biz bu aracı almadan önce mercedes hariç geri hepsinden kullandık ve en fazlası 1 sene dayandı benim kullanmama bunu 7 senedir kullanıyoruz ve araç gerçekten tamamen dayanıklılık için yapışmış 250000 km de debriyaj degiştim ve daha bitmemişti ,hiç bi problem çıkarmıyo yagını suyunu bide fitrelerini degiş aynen yola devam şuanda 263000 km de motor ilk günki gibi halen tamemen ölene kadar benim le bu araç
biz bu aracı almadan önce mercedes hariç geri hepsinden kullandık ve en fazlası 1 sene dayandı benim kullanmama bunu 7 senedir kullanıyoruz ve araç gerçekten tamamen dayanıklılık için yapışmış 250000 km de debriyaj degiştim ve daha bitmemişti ,hiç bi problem çıkarmıyo yagını suyunu bide fitrelerini degiş aynen yola devam şuanda 263000 km de motor ilk günki gibi halen tamemen ölene kadar benim le bu araç [/quote]Cevabiniz icin tesekkur ederim Allah daha uzun km ler gitmeyi nasip etsin bizdede su an 2000 transporter var 390 bin km civarinda cok temiz kullanildi bide ticari arac her gun uzun yol yapti simdi motor yeniledik ama ileride sanirim secimimiz toyotadan yana yapacagiz.Ama transporterda cok kaliteli arac.
hepsinden kullandık ve en fazlası 1 sene dayandı benim kullanmama bunu 7 senedir kullanıyoruz[/quote]Kullanıyoruz dediğine bakmayın arabanın canına okurlardı bir zamanlar (3ton yük vurmak gibi) , onuda hesaba katarak düşünün bu sağlamlığı
Cevabiniz icin tesekkur ederim Allah daha uzun km ler gitmeyi nasip etsin bizdede su an 2000 transporter var 390 bin km civarinda cok temiz kullanildi bide ticari arac her gun uzun yol yapti simdi motor yeniledik ama ileride sanirim secimimiz toyotadan yana yapacagiz.Ama transporterda cok kaliteli arac.[/quote]bizde bi ara transporter kullandık ama işimiz geregi yük atıyoruz devamlı 50000 km de motor yag yakmaya başladı ve kalkışlarda yüklü iken çok zorlanıyodu
bizde bi ara transporter kullandık ama işimiz geregi yük atıyoruz devamlı 50000 km de motor yag yakmaya başladı ve kalkışlarda yüklü iken çok zorlanıyodu [/quote]Transporter eski kasamiydi bizim araba cok temiz kullanildi ama 2,3 ton yuk koyuldugu zamanda oldu bu gune kadar yag yakma gibi bir sorun olmadi.Sadece motorun son donemlerinde oldu oda normal...