0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı Abi, yeni gördüm konuyu. Maddi durumu sen iyi bilirsin. Yaşantına bak sen. Efsane mefsane araç. Güzel bir yaşam amaç
yav ercümentim audiyi tartışmıyorum zaten o işin esprisi audi ile efsane kıyaslanamaz güzel kardeşim efsane bin basar dermişim benim gönlüm audiden yana ayy şey pardon efsaneden yana
Hı hı ... Audi ya hayallerimi süsleyen araba
hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bir audi A8 3.00 tdi quattro nasip olur sana ( bu arada resım gorunmuyo )
no ! tek door
yahu a8 istemem ben one öyle gemi gibi arka bahçeye sokmak zorlaşır soksak yarısı dışarıda kalır gelen giden çizer Nasıl yaa tek doorsuz olurmu efendim a3 dediğin 2.0 tfsi olur ve tek kapı olur (1.4 daha gerçekçi ama işte hayalimde 2.0 var tabi )
NO ! TEK DOOR !
tabi sen b ekar adamsın
Konu sapmış ercü bir konuyuda saptırma be Abim araç bildiğin on numara araçmış hayran oldum açıkcası manuelde olsaymış dadundan yenmezmiş sat gitsin abi 18-19 arası iyidir
yahu a8 istemem ben one öyle gemi gibi arka bahçeye sokmak zorlaşır soksak yarısı dışarıda kalır gelen giden çizer
düşündüğü şeye bak hele.. la gak get
Beni gördüğünde konu sapmış olma ihtimali %90
elllemeyin adamı post kasıyor işte yaa , ayıp yaa
abi ne yapıyorsun yahuu emin misisn biri hakkı abinin yerine sahte profilmi açtı nee alalal
yok gözüm hepsi gerçek,
hayırlısı olsun abicim o zaman param olsa hiç düşünmezdim açıkcası