0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rakam henüz belirlemedim ama uygun birsey olucak..
Parçayı ne şekilde imal ettirdiniz Hakan Bey, çok merak ettim doğrusu?
Kokil döküm için makul bir fiyat gibi görünüyor Hakan Bey, tabi bu fiyat için belli bir ölçek ekonomisi de gerekiyordur sanırım.
Hakan abi bu parçaya biraz pahalı kokil de kalıbı yaptığın zaman iş bitiyor.Gerisi metali ergitip döküm yapmakta kalıyor.Tabi üretim sayısına göre kalıb ve bu kalıpta o kadar ilk başta maliyet getiricek .Bende düşündüm bu yaptığını iki yıl önce sadece düşüncede kaldı.Ancak bu filitrenin en zor kısmı gerisi sadece şekil verilmiş boru eğer komple cold air intake yapıp marka yolunda gidersen hem daha karlı hemde insanlara gözle görülür sonuçlar vereceğin için daha iyi para kazanırsın.Dünyada en çok kullanılan araç toyota ve artık zenginide garibanıda bu tür araçlar kullanıyor.Ve toyota sürücüsü bu tür şeylere aç.Bu aparatı üretip satmaya çalıştığında sadece işi bilenler alıcak bu ürünü.Türkiyede lastik şişermeyi bilmeyen veya bilse bile başkasına ücret karşılığı yaptıran insanlar var o yüzden bu ürün piyasaya inemez .Ancak sen bunu short veya cold kit olarak üretirsen piyasada yer alacak ve insanlar bu ürünü ilk zamanlar muhteşem bi şekilde tükectecektir.Ayrıca bu ürünle uğraşıp emek verdiğin için seni cani gönülden tebrik ederim.Türkiyede olmayan hatta dünyada bi çok yerde olmayan bi parça ürettin ve inş devamını getirirsin ve marka olarak satarsın.Ayrıca abi sonuçlardan ne haber yorulma ömrü ne kadar çıktı parçanın.Isıl yalıtkanlığını arttırmak için başka birşeyler yaptın mı.
Hakan bey, ne işle meşgulsünüz acaba
tekrar merhaba,İşlerimin yoğunlu sebebiyle pek ilgilenemediğim için Projeyi Patenti ile birlikte bir firmaya sattım..Prototipler,kalıplar vs..Kit olarak hazırlayacaklar...Bu calısmam ve emeklerim bosa gitmedi diye düşünüyorum, Aurisçilerin işi görülür umarım...piyasa cıkarsınlarda bende alayım bir tane
Uygun fiyat veren bir fakire verdim Saka bir yana ortalama aynı rakamlar konusulacaktır muhtemelen...
İnşallah