Gönderen Konu: Aktif Gergili ön Emniyet Kemerleri Ve Fm Transmister  (Okunma sayısı 1654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
"Seyyar alıcı verici telsiz kaset çalar yada kompakt disk çalar gibi eloktronik aletlerin araca takılması.." Kullanım kılavuzundaki ifade bu , yani Fm tarnsmistlerin ön hava yastığı sensörleni ,hava yastığı uyarı lambasını aktif gergili emniyet kemerini etkileyebileceğini yazmış.2004 corolla terra var bende kaset çalarlı fakat fm transmister kullanmayı düşünüyorum .Kullanıcı el kitabında bu ifadeyi okuyunca tereddüde düştüm .Aracında bu Fm trasmistlerden kullanan var mı?Herhangi bir problem yaşıyorlar mı?Teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Aktif Gergili ön Emniyet Kemerleri Ve Fm Transmister
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2008, 21:33:36 »
ben internetten yeni siparis verdim fmtransmitter 2005 corolla sedan var bi sorun olcagını sanmıorum aldıgım sitenin yorumlarınada baktım ole bisi yazmıodu bugun yarın elime gecer ozmn yazarım yorumları
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2008, 21:50:50 »
ole bisi olsa cep telefonuda etkiler gerci
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 23, 2008, 19:49:02 »
FM tramsmitter almayııın aslaaa. Ben aldım, hiç bi işe yaramaz. para tuzağı. flashdisk olarak kullanıyorum şimdi.

ses kalitesi rezalet. eğer büyükşehirde yaşıyorsanız her kanal dolu zaten. boş kanal bulsanızda güçlü bir radyo sizin FM transmitterin frekansının üstüne basabiliyor. Sakın almayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • en iyi otomobil kendi otomobilindir
    • www.erginboy.8m.com
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 25, 2008, 11:38:56 »
ne olursa olsun kaç milivatlık alursa olsun sonüçta yanımda bir FM veya başka bir vericinin sürekli çalışmasını asla istemem, ayrıca bu üründen aldım ve kullandım , ses rezalet , zaten FM bandında boş  yer olmadığı için diğer radyo istasyonlarının konuşmaları bunun üstüne parazit olarak biniyor.
bu FM transmiter işinden vazgeçmek en doğrusu, illada birşey kullanacaksan AUX girişine birşey bağla veya CD Changer soketine bağlanan birtakım MP3 player ler var onları kullan
2008 Corolla 1,4 d4d