0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kasa farkı olmadıktan sonra modelin hiçbir önemi yoktur benim gözümde, km'ye bakarım, doluluğa bakarım...
Öyle ama şimdi 2006 model aynı kasa ile 2010-11 aynı olamaz elbette bu arada primeline alt donanım oluyo fakat asr sine kadar herşey bu donanımda da var zaten güvenlik donanımı hepsinde aynı.
tabi ki aynı olmaz ama neticede iki araç olsa: 2010 model- 80000km'de, öteki 2006 model - 40000 km'de...aynı fiyat olsa ben 2006 olanı tercih ederim.(diğer özelliklerinin hepsi aynı olmak kaydıyla konuşuyorum)
İşte benim demek istediğim bu aynı fiyat olamıyo eşit olursa herşeyi çünkü 2010 daha yenş olduğu için fiyatı da km ye bakılmadan yüksek oluyo.
Hasan anlattığın durumda önce iki arabanın da genel durumuna temizliğine motoruna kaportasına bakman baktırman lazım.. sonra model yılı ve km si karşılaştırıcı kriterin olsun.. iki arabayı da genel olarak aynı durumda varsayacak olursak ben olsam az km li olan 2007 tercih ederdim.. benim için uygun koşullarda az km yol yapmış olması bir araba için her zaman (+) bir avantajdır.. hem sen de belirtmişsin 1 yıl modelde 1-2 bin TL oynuyor diye.. alırken uygun alırsın.. satacak olsan bile aynı şekilde.. zararın olmaz.. az km li araba almış olursun bu da kar'ın ve kafanın rahat etmesi demektir.. şimdiden hayırlı olsun selamlar
Mesut abi ben o diğer aracın içine bindim arabanın km sini 150 binde sandım. Çünkü araçta A/C yazısı silinmiş klimayı zor bulmuştuk Kapı kolçaklarının boyası atmış cam açma düğmelerinin rengi solmuştu. Ama tabi bunlar önemsiz gibi duruyor fakat bizim 2008 jetta da bunların hiç birisi yok.