Gönderen Konu: 4924 ve 4/B lü Sözleşmeli Sağlılçılara ve öğretmenlere Kadro için destek verelim  (Okunma sayısı 952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çotanak
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 161000
  • Model Yılı: '06
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
4924 ve 4/B lü Sözleşmeli Sağlılçı ve öğretmenlere Kadro için destek verelim. AK Parti iletişim merkezine(AKİM) mail atalım. TCT Üyeleri bu haklı mücadele desteklerinizi bekliyoruz. :alkis:
Ey güzel memleketim GİRESUN! Özledim yaylalarını,fındığını,sahilini ve denizini. Olmuyor böyle yazdan yaza. 16 yıl geçti aradan doymayalı...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
Yanınızdayız İbrahim Bey.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
13,01.2004 yılında eleman temininde güçlük çeken yerlerde çalıştırılmak üzere  çıkarılan 4924 tabi kanun maddesi ile mardin kızıltepeye yardımcı sağlık personeli atandım.Açıkcası çok bir umudum yoktu ama oldu gibi seçim öncesi.Açıkcası konuşmak için erken.4924 ve 4/b li sağlık ve  öğretmenler için maliyenin kadro açması bugün bakanlar kurulunda imzaya açılmış ancak  tayin hakkı nı neye göre belirleyecekler meçhul.
Şuda var burdan tayini çıkıp gidecek personellerin eyrine nasıl atama yapılacak bilinmiyor eksik personel ve hizmet aksamaması için yerlerin doldurulması gerekiyor.
Şimdilik  beklemedeyim benden daha kötü yerlerde çalışan insanlar var allah onların yardımcısı olsun.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çotanak
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 161000
  • Model Yılı: '06
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Eşim 4924 lü sözleşmeli sağlıkçıydı. şimdi kadrolu oldu inşallah. 7 yıldır amasya/göynücekte çalışıyorduk.  şimdi bizde memleketimize gideceğiz. Hamdolsun Allaha...
Ey güzel memleketim GİRESUN! Özledim yaylalarını,fındığını,sahilini ve denizini. Olmuyor böyle yazdan yaza. 16 yıl geçti aradan doymayalı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
hayaldi gerçek oldu...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
benim eşimde Sözleşmeli öğretmen , 3 5 gündür sıkıca bu konuyu takip ediyor ama birsürü muallakta olan sorular var, cevapları yok.

kadrayo geçmek için istfanın 15 gün içinde verilmesi gerekitiği ve 60 gün içinde kadroya alınılacağı söyleniyor bu süre içerisinde maaşlar ödenmiyecek, istifa verilincede 15 günlük maaşın geri iadesi istenecek vs vs.

peki borcu harcı olanlar bu 60 günlük sürede maaş alamıyacaklar ne yapıcak ?

birkaç yıl önce doğu görevi muafiyeti getirilmiş , eşimin arkadaşı muaf olmuş kadrolu olduğu için ama eşim ondan daha eski öğretmen 6 yıllık ve kadroya alınınca Doğu görevi muafiyeti sunulacakmı meçhul ! ! !

şuanda görev yaptığı yere atanacak herkes deniyor ! ! !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RED
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Yerel yönetimlerde calısacak belediyedeki sözlesmeli arkadaslarımızın durumu ne olacak???
xxx red xxx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
4/b ye tabi çalışanlar maaşını 657 4a gibi çalışmadan önce alıyordu kardeş.Dilekçeyi verdikten sonra 60 gün içinde 4a lı olursun diye..ancak bu sürede maşını 4 b üzerinde alacaksın arkadaşım.değişen 60 gün içinde 4a lı olman.4924 sağlıkcılarda ise  çalışıp alıyoduk biz peşin almadık hiçbir zaman .Kadroya gectigimizde hem 4a nın maaşını hemde kac gun 4924 lü çalışmıssak ona göre hesaplanıp verilmesi lazım.4924 lü sağlık çalışanlarından batıda iyi yerlerde çalışanlar4 a ya geçmek için çok düşüneceklerdir.Ancak doguda kötü yerde olanlar gececektir.Benım gibi mesala sırf tayın için 4a ya geçtim inşallah sonradan bir başka engel çıkartmazlar.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Tüm sözleşmeli çalışanların gözü aydın, şimdiden hayırlı olsun diyorum.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]