0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Basınçlı suyu çok yakından vermişler anlaşılan. Geçmiş olsun. Tabi, tamponlardaki boyaların ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır. Gözünüze batmıyorsa hiç elletmeyin derim.
levent bey aynı olay benim başımada geldi ve ogün bu gündür hiç bir yıkamacıya gitmiyorum kendim basınçlı su makinası aldım onunla yıkıyorum.1,5 yıl oldu size çözüm olarak şunu önereyim ben yaptım çokda güzel oldu önce bilinen markaların satıldığı bir hırdavatçıdan loctite 495 hızlı yapıştırcıyla boyanın kalkan yerlerinin etrafına kürdanla uygulama yapıyorsunuz kuruduktan sonra aracın aynı boya kodundan rötuş boyası alıp resim fırçasıyla uygulayınca süper bir çözüm oluyor.
Mesut Bey, ben 6 senedir Clio kullanıyordum. Ve yıkamaya bırakırdım oturduğum muhitte, anahtarıda verirdim. Birkaç saat sonra gider alırdım.Şimdi arabam yıkanırken 10 metreden fazla uzaklaşmam herhalde. Efendim özet olarak dikkat edeceğimiz iki husus var doğru mudur?1- Arabamızı "fırça" ile yıkatmıyoruz.2- Tampona yakında tazzikli su tutturmuyoruz. ( Sadece tampon değil mi? Kaporta da sorun yok tazzikli su için)Sevgiler,