Gönderen Konu: ARACIMDA *** HIZDAN SONRA TİTREŞİM GELİYO RAHATSIZ EDİCİ OLMASADA NEDEN?  (Okunma sayısı 1637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hasta corollacı :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Rot balanstan dolayı  olabilr mi? ve rot balans garanti kapsamında mı? :)
-------1907--------

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüş yollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım. lastiklerin balansına baktırmanı tavsiye ederim rot balansa gelince garanti kapsamında değil diye biliyorum
2003 Toyota Corolla 1600 cc vvt-i 110 bg A/T

no problem because it's Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüş yollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım. lastiklerin balansına baktırmanı tavsiye ederim rot balansa gelince garanti kapsamında değil diye biliyorum
+100
Rot balans garanti kapsamına girmez, hız sınırlarına uyarsanız, hem kendinizi hem de başkalarını tehlikeye atmamış olursunuz. Hem de aracınızda titreşim olmaz.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Aşağıdaki başlığa bakabilirsiniz:

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33413.0

Teşekkürler Eren Bey.
Folgsamkeit macht frei...