Gönderen Konu: Triger Değişimi  (Okunma sayısı 2800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Triger Değişimi
« : Mayıs 05, 2011, 22:34:59 »
İyi akşamlar arkadaşlar. Haftasonu aracımın Triger setini Malatyada değiştirdim ve artık Malatya ile çalışmaya karar verdim. Elazığda bir kaç ustayı tenzih etmekle birlikte ellerinde fazla iş olunca müşterinin yüzüne bakmayanlarla uğraşmaktansa 100 km gider büyükşehirde işimi görürüm. Neyse  Toplam da 210 TL ödedim. Dayco kayış ve Rulman(markayı hatırlayamadım)= 90 tl Kayışlar= 30 Tl İşçilik= 110 Tl Teşekkürler Ali Usta.....:)))

TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM

Toyota Club Türkiye

Triger Değişimi
« : Mayıs 05, 2011, 22:34:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 xl corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Triger Değişimi
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2011, 22:47:19 »
hayırlı olsun.ben aracımı aldıgımda eski sahibı trıger kayısını almış fakat taktırmamıstı ben arabamı aldım trıger kayısıni taktırdım fakat benımkının markası mıtsiboshı.orjinali değılmis demek ki benım ki  :-[
1993 1.6 xl  klima + 4 cam otomatık+hidrolik direksiyon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 xl corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2011, 02:08:51 »
 !!!ödediğin para 210 değil 230 olması lazım vermis olduğun bılgıler doğrultusunda
1993 1.6 xl  klima + 4 cam otomatık+hidrolik direksiyon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2011, 04:11:24 »
İyi akşamlar arkadaşlar. Haftasonu aracımın Triger setini Malatyada değiştirdim ve artık Malatya ile çalışmaya karar verdim. Elazığda bir kaç ustayı tenzih etmekle birlikte ellerinde fazla iş olunca müşterinin yüzüne bakmayanlarla uğraşmaktansa 100 km gider büyükşehirde işimi görürüm. Neyse  Toplam da 210 TL ödedim. Dayco kayış ve Rulman(markayı hatırlayamadım)= 90 tl Kayışlar= 30 Tl İşçilik= 110 Tl Teşekkürler Ali Usta.....:)))

Hayirli ugurlu olsun, gule gule binin.

hayırlı olsun.ben aracımı aldıgımda eski sahibı trıger kayısını almış fakat taktırmamıstı ben arabamı aldım trıger kayısıni taktırdım fakat benımkının markası mıtsiboshı.orjinali değılmis demek ki benım ki  :-[

Orijinali Mitsuboshi zaten.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2011, 09:57:57 »
hayırlı uğurlu olsun. 30 tl işçilik bayağa bayağa, çok çok iyi fiyat. Bu triger kayışının değişimi bildiğim kadarıyla malzeme ucuz işçilik yüksek oluyor genelde ama sizin usta tersinden kalkmış sanki :D :D iyi fiyat :)

Triger kayışı ne ya :P  :P :D

<-- Zincirli