0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı abi hatırladın mı reklamın sonunda bişey dönüyo onlar çıkardı reklam aralarında. Bir de 1 Reklam vardı eskiden. Şİmdi inanmayacaklar ama sadece 1 tane reklam verilir geri programa dönülürdü. Neydi o günler. Maçların şifresiz verildiği dönemlerde reklam arası maç seyrederdik. ÖZellikle ATV abartmıştı bi ara. top taca çıkmadan pat reklam girerdi.
Maçlarda faul olup da bir futbolcu yerde kıvranırken spiker ve kameraman sahaya girip "çok acıyo mu" diye futbolcuya sorarlardı.
Ne günlerdi ya, bir ara TRT3'deki nostaljik maçları izlerdim sırf bu yüzden Şimdi sözümona 3D yayınlarla, örümcek kameralarla, fantom (süper slow motion derlerdi eskiden) kameralarla stadın içerisindeymiş gibi hissetmemizi sağlamaya çalışyorlar ama cengaver TRT muhabirleri bu teknolojiyi 25-30 yıl önce keşfetmişlerdi zaten Ben teknoloji istemiyorum kardeşim, spiker dalsın sahaya, bacağı kopmuş futbolcuya sorsun "Darbe sert miydi, ne hissediyorsunuz" diye, biz de seyredelim keyifle
Tam böyle anlardan birisinde Fenerbahçe kalecisi Engin' in sağlam bir küfrü vardı. Sonra kameraların girmesini yasakladılar.