0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ses çok güzel omuş araba elektronik olmayınca herşey nekadar kolay usta kes şunu demek yeterli bendeki katalatikte sensör var iptal edince ağrıza ışığı yanıyor : bizde filtre ile idare ediyoruz napalım bu arada araç 114 HP olmuştur , orjinal japonlarda zaten katalitik konvertör yok ve onlar 114 HP idi
abi sesini duyamadım ama sen begendiysen eminim güzel olmuştur hayırlı olsun, güle güle gazla
Kulaklığımı buldum ve dinledim Böyle ses mi olur efendiiii Harikaaaaaaaa
Hayırlısı olsun... çıkan parçayı atmamışsındır inşallah...Bu yakınlarda ulaştırma bakanlığı ile maliye bakanlığı başımıza yeni bir çorap örmeye çalışıyorlar...MTV Sistemini motor hacmi ve emisyon oranlarına göre yeniden yapılandırmayı düşünüyorlarmış.Seçimden sonra kokusu çıkar nasıl olsa. O zamana kadar tadını çıkar...
Insallah memnun kalirsin Tunc.Headers dusunuyor musun hala?
Katalizöre gelen fiş, soket vs. yokmuydu ? Yada siz orta susturucuyu mu iptal ettiniz, tam olarak nasıl birşeydi ve şuan arabada kaç tane susturucu var ? (95 xli kat. yok sabancı montajlı 114 hp.)
Alt devirler ölmemiştir çünkü muhtemelen o katalitik dönüştürücü oldukça tıkalıdır Tunç. Aslında araçta dereceli egzantrik de var küçük de olsa bir Turbo ister harbiden. 160Hp. civarları alsan gayet yeterli olur ancak fren sistemini komple değiştirmen gerekir. Yay zaten vardı, amortisörler ve 195-50-15 ile iş çok iyi olur bence. Hele hafif bir Volan bulunsa aracın kalkışına falan inanamazsın.