0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim kız konuşmaya başladığı ilk dönemler (bundan 3 ay önce falan) banada anne diyodu neyseki şimdi dili dönmeye başladı,bazen çakıyo agga(hakkı) diye,bazende baba diyo hiç oralı olmuyorum,ben sessiz kaldıkça tekrarlıyo,bıkmadan usanmadan,iyice dili alışsın diye...bişeye daha şahit oldum,arkadaşımın kız evladı var cok düşkün babayainanmazsınız çocuk ağlarken anneee anneee diye ağlar ya,bu babaaaa diye ağlıyo resmen
Muhammet hocam teşekkürler. Bir kız babası olarak okudum paylaşımınızı duygulanarak, hüzünlenerek, gülerek, sevinerek, mutlu olarak, ve ona dua ederek Aynen anlatım işte budur diyorum...
..... iki bacanağımda da 1 yaşlarında kızları var onlardanda görüyorumki kızlardaki cilve naz erkeklerde yok erkekler daha somut ve net olurken kızların cilvesde bir başka oluyor canımmm:)))))
kendisinden başka kimseyi düşünmeyen bi babanız olsa ?
yanlış yorum değil. tam olarak bu. hatta eksikleri bile var. cahil olması, bi şeye karar verdikten sonra ne derseniz deyin fikrinin değişmemesi gibi
çok eski bir yazıdır ama hala geçerliliğini koruduğunu düşünürüm10 YAŞINDA :Babam çok şey biliyor.15 YAŞINDA :Ben de babam kadar biliyorum.20 YAŞINDA :Babamın da pek fazla birşey bildiği söylenemez.30 YAŞINDA :Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak.40 YAŞINDA :Ne de olsa babam bazı şeyleri biliyor.50 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.60 YAŞINDA :Ahh ! Keşke babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim...babam 12 yaşında evden dayak yüzünden kaçmış:( ve o yaşından sonra hayatını tek başına devam ettirmek zorunda kalmış malum o nesil maalesef hep öyle büyümüşler geneli ilkokul mezunu ve hep gurbette çalışarak büyümüş aile olmuşlardır,1998 yılında rahmetli büyükbabamı kaybettiğide babam hiç babalık şefkati görmemesine rağmen hüngür hüngür ağlayarak "dayandığım bir dağ devrildi keşke hiç gitmeseydi" dedi....şimdi bende babayım ve rabbim anamı babamı ailemi başımızdan eksik etmesin,her daim yar ve yardımcıları olsun diye her namazan sonra dua ederim.....gün gelir sende yanıldığını görürsün umarım o gün pişmanlık günü olmaz....son bir şey daha SEPET hikayesi vardır mutlaka okumanı yada bilyorsan tekrar hatırına getirmeni tavsiye ederim.....sevgilerimle
sakın ağladım deme metin hocam allah bağışlasın...
allah bağışlasın şeker kızınızı...
hazır konu açılmışken değerli dostlar birşey daha ekleyeyim ama tartışma konusu olarak düşünmeyin ütfen.10 yaşında bir oğlum var 4 aylık bir kızım var elelrinizden öğerler rabbim cümlesini peygamber efendimizin ahlakı ile ahlaklandırır inşallah.oğlumla ilişkilriin çok iyi olduğunu düşünüyorum yakışıklıdır kerata duygusaldır samimidir lafazandır candandır dürüsttür sevimlidir çalışkandır misafirperverdir olgundur. amaaaaaa gelin görünki deerli dostlar kız babaları mutlaka beni onaylayacaklardır tüm bunlara rağmen kız babsı olduktan sonra erkekelerin safi odun olduğunu gördüm:))))) hale hazırda iki bacanağımda da 1 yaşlarında kızları var onlardanda görüyorumki kızlardaki cilve naz erkeklerde yok erkekler daha somut ve net olurken kızların cilvesde bir başka oluyor canımmm:)))))
Seveceksen erkek çocuğunu zev, kız nasılsa kendisini sevdirir derler.
bu hadisi şeriftir uğur bey:)) bir kere daha nekadar isabetli olduğunu görüyoruz:)))
20-25 arasındayım. Dokanmayın bana, sinirliyim, agresifim
BABALAR VE KIZLARI:DOĞDUĞUN GÜNBABA: Ne kadar da güzel. Şimdi bu küçücük şey ben......im kızım mı? Ne kadargüzel gülümsüyor. ""Hoşgeldin Dünya'ma minik prensesim"""MİNİK PRENSESİ: Bu gözlerini benden hiç ayırmayan adam babam olsa gerek.5 YAŞINDABABA:Prensesim benim, güzel minik prensesim.Söyle bakalım baban sana ne alsın?MİNİK PRENSESİ: En çok babamı seviyorum. Babam, niye annemle uyuyor? Hepbenimle uyusun, başkasını sevmesin.10 YAŞINDABABA:Gittikçe yaramaz oluyor, kime cekti bu kız?Onunla zaman geçirmeye bayılıyorum.MİNİK PRENSESİ:Ben babama aşığım. Büyüyünce babam gibi bir erkekleevleneceğim. Onunla zaman geçirmeye bayılıyorum.15 YAŞINDABABA:Ne kadar da çabuk büyüdü. Eve de gittikçe geç kalmaya başladı, bu gidişle başına kötü bir şey gelecek. Sanırım daha sert konuşmalıyım.MİNİK PRENSESİ: Babam yüzünden arkadaşlarımla istediğim kadar vakitgeçiremiyorum. Bana baskı uygulamasından nefret ediyorum. Ne zaman özgür olacağım?20 YAŞINDABABA:Artık sözümü dinlemiyor. Benden giderek uzaklaşıyor. Kendi parasını da kazanmaya başladı ya, bana ihtiyaci kalmadı tabi. Uzun zamandır tatlı bir-iki laf geçmedi aramızda. Zaten evi de sürekli erkekler arıyor. Galiba Minik prensesim elden gidiyor.MİNİK PRENSESİ: Her dediğime alınıyor, beni bir türlü anlamıyor. Hele geçen gün giydiğim mini eteğe karışmasına ne demeli?Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım. Çocuk muamelesi görmekten bıktım artık!25 YAŞINDABABA:Bir gün bunun olacağını biliyordum. İşte evleniyor.. Zaten aramızeskisi gibi değildi. Şimdi bir de kocası var. Prensesim beni terkediyor.MİNİK PRENSESİ: Böyle bir günde bile o mutsuz ifadeyi takınmasının nelüzumu var ki? Biliyorum, onu bir türlü içine sindiremedi. Bu yüzdenyapıyor. Kendi hayalindeki damat değil ya! Sanki birlikte yaşayacak olan o.30 YAŞINDABABA: Çok az görüşüyoruz. Daha sık biraraya gelsek ne iyi olur. Hemtorunlarımı da özlüyorum. Kendi arkadaş çevrelerinden fırsat bulup da bize gelemiyorlar ki...MİNİK PRENSESİ: Babamları da çok ihmal ediyorum galiba. Yine telefonda çok üzgün geldi sesi. Haftasonu onlara süpriz yapmak en iyisi.40 YAŞINDABABA: Minik prensesim benim entellektüel düzeyimi yeterli bulmuyor. Onagöre çağın gerisinde düşünüyormuşum. Oysa küçükken derslerine hep ben yardım ederdim. Anlayamadığı bütün problemleri bana sorardı. Şimdi beni beğenmiyor. Bir daha onunla asla politik tartışmalara girmeyeceğim.MİNİK PRENSESİ: Babam giderek daha da çocuk gibi davranıyor. Sürekli birşeylerden yakınıyor. Gerçi son zamanlarda sağlığı da iyi değil ama. Ya ona bir şey olursa? Zaten hiçbir zaman dilediği gibi bir evlat da olamadım.45 YAŞINDABABA: Minik prensesimin mutlu bir yuvası olması ne güzel. Gözüm arkadagitmeyeceğim.Her şeyi kendi başardı. Onunla çok gurur duyuyorum.MİNİK PRENSESİ: Babam icin çok endişeleniyorum. Onu kaybetmeye hazır değilim.İlaçlarını da hep ihmal ediyor zaten. Allah''''ım onu benden alma!50 YAŞINDABABA: Hiç bir zaman seni ne kadar çok sevdiğimi unutma Minik prensesim! Ne kadar uzağada gitsem hep seni gözlüyor ve koruyor olacağım.Elveda Minik prensesim.MİNİK PRENSESİ: Beni sensiz bırakamazsın baba.Ben kimin omuzlarında ağlayacağım,kim tüm kalbiyle koşacak yardımıma?Ne olur gittiğin yerde çok mutlu ol.Ve hep yanımda olduğunu hissettir.Sensiz ne yapacağımı bilmiyorum ben baba ?55 YAŞINDAKRALI ARTIK UZAKLARDA OLAN MİNİK PRENSES:Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığım. Keşke seni hiç üzmeseydimdiyemiyorum, çünkü "keşke"lerin hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum.Yine de beni duyuyorsan, lütfen seni çok sevdiğimi asla unutma baba...SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BABACIĞIM, SENİ ÇOoooOOK ÖZLÜYORUM.