0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun abim bende amelyat olacam hayırlısıyla şu sınav işinden sonra kırık var ve kıkırdak eğriliği var üstüne birde hava kabarcığı oluşmuş onlarda boşaltılcak sinüzlerde temizlencek
geçmiş olsun sefa, yemekden yana sıkıntı olmamıştır umarım... allah acil şifalar versin...
burnun büyük bir tadilattan geçecek yani şimdiden geçmiş olsun
Tadilat kelimemi abim yeniden inşaa edilecek
Allah yardımcın olsun korkacak bir şey yok geçmiş olsun şimdiden..
Sağol abimde kavgada falan kırılsa hadi neysede amelyat masasında kıracaklar ya çok kötü olacak gibime eliyor
ameliyat olmadan birkaç kere kavga et
Zamanında bende ameliyat olmuş geniz eti bağdemcik sonra 2. ameliyat olarak kulaklara tüp falan takıldı (lütfen tüpün markası neydi espirisi yapılmasın ben söyliyim baştan AYGAZ taktılar ) O uykudan uyanmak o kadar felaket birşey ki anlatılmaz yaşanır Ama uyutulmak o kadar tatlı birşey olamaz Ve ameliyattan sonra yenen dondurma kadar harika birşey yok
uyutulmak güzeldir
Böyle bana sordu adın ne söyledim kaçıncı sınıf dedi söyledim hangi takımlısın dedi gala.... sonrası yok galada kaldım ve gözler tırt
Vah yazık garibim işte BEŞİKTAŞLI olsan kesin söylerdin ama ayılması kötü olmuştur be
Yok onu hiç söylemezdim En son salya sümük ağladığımı hatırlıyorum yaklaşık 10 sene önce falan