0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kadarına da pes doğrusu aynı modeli (Corolla) satarken 44000 geri alırken 34000 bir günlük araç'da bu kadar mı fark olur oh ne ala memleket onların belirlediği fiyattan onlara araç verenin de aklına şaşarım tamamen öldürmüşler fiyatları bende hiç ama hiç yakıştıramadım
toyota müşteri memnuniyetinde 1. çıkmış.. fu fiyatları vererek nasıl oldularsa... iyice şımardılar.. ha bire fiyatlarıda arttırıyorlar. Yakında müşteri memnuniyetsizliğinde 1. olurlar. şahsen ben soğumaya başladım toyotadan
toyota müşteri memnuniyetinde 1. çıkmış.. fu fiyatları vererek nasıl oldularsa... iyice şımardılar.. ha bire fiyatlarıda arttırıyorlar. Yakında müşteri memnuniyetsizliğinde 1. olurlar. şahsen ben soğumaya başladım toyotadanevet arkadaşlar bizim araclar yerlerde surunuyor wv neden fazla veriyor sizce
eğer sıfır araçtan bahsediyorsanız o ayrı bir durum zafer bey.aracın tamponuna plakayı taktığınız anda 5000TL düşmek gerekiyor değerinden...
Tamamda 10000 tl düşürmüş 2000 km de bir araç için aradaki rakam sizce'de çok uçuk değil mi?
bu fiyatlar sanırım onların geriye alış fiyatları ama ancak sıkışmış ve acil para gerektiren durumlarda uygulanaiblir gibime geliyor.fakat şunu da göz ardı etmeyin ki sıkışıp acil paraya ihtiyacınız olduğunda galericiler bunu bile vermezler. honda civic lerin yeni çıktığı zamanlarda hatırladığım kadarıyla full olanını aşağı yukarı 10000 km de iken sıkışan birinden 26000 e kapmışlardı.referans fiyat listesi VW de fazla gözüküyor ama gidip teslim etmek istediğimizde ne biçecekler o da önemli.bence toyota üretimi azalttığı için belirli bir süre 0 araç konusu sıkıntı olur,ikinci elinde değeri artar.acaba bundan dolayı mı az fiyat yazarak piyasayı düşürmek istediler.kendileri aza alıp bekletip kıtlıkta daha fazlaya satmak için???