Gayet doğru hatırlıyorsun Ahmet
Erkan Yolaçan'ın Evet-Hayır'ı,rahmetli Cenk Koray'ın Kutulu yarışması,S.Cumhur Önal Pop üzik saati,Evliya Çelebinin seyhatnamesi çizgi filmi,Kara Şimşek,Transformers,He-Man (Orko,Cadı Şila),Uçan Kaz Morton,Tenten,Red Kit,Şeker kız Candy,Polyanna,Dallas,San Francisco Sokakları,rahmetli Osman Yağmurdereli'ninde oynadığı ilk yerli polisiye dizimiz.... vay be neler izlemişiz zamanında
Hepsini siralamissin masallah, Ozcan
Size ufak bir tüyo vereyim, mutfak duvarına en havalısından bir LCD çaktırın, ne RTÜK, ne de düdük ile uğraşmayın
Size ufak bir tüyo vereyim, mutfak duvarına en havalısından bir LCD çaktırın, ne RTÜK, ne de düdük ile uğraşmayın 
ha yani "kadın dediğin mutfaktan çıkmaz bi de mutfağa lcd takarsan ayak altında dolaşmaz" mı demek istiyorsunuz...... dur şunu alıntı yapayım da bi facebooka bakayım kim var kim yok.....
ha yani "kadın dediğin mutfaktan çıkmaz bi de mutfağa lcd takarsan ayak altında dolaşmaz" mı demek istiyorsunuz...... dur şunu alıntı yapayım da bi facebooka bakayım kim var kim yok.....
Hande Hn, Roma'da ekstralar benden, lütfen tekrar düşünün
Hakkı, güvenmek ile hata edersin, Roma'nın dönüşüde var.

Roma'yı da yakarlar bak.

Her yol çocuk odasına çıkar.
KLİPLERDE DİKKAT ETTİKLERİM
Candan ERÇETİN'in yeni klip'i "git".Candan Erçetin saygı duydugum,kaliteli bir müzik insanı.Bu klipte siyah bir Volvo S40 / S60 kullanıyor.Böylesi değerli bir kişi arac kullanırken neden emniyet kemerini kullanmamış merak ettim doğrusu.
Diğer yandan Funda ARAR yeni albümün ilk klip'ini "se ve ben" adlı şarkıya çekti.Klip gereği eniştemizde Jaguar marka aracını kullanırken emniyet kemerini takmış.
Müstakil bir ileti,sizin iletinizle hiç bir ilgisi yok.Yalnızca sizin iletinizden sonra eklenmiş olması evhama kapılmış olmanıza neden olmuş olabilir.İletinizle ilgisi yok.
Müstakil bir ileti,sizin iletinizle hiç bir ilgisi yok.Yalnızca sizin iletinizden sonra eklenmiş olması evhama kapılmış olmanıza neden olmuş olabilir.İletinizle ilgisi yok.
Ben birşeye kapılmadımda hani alakayı anlayamadım.Ondan dolayı sordum...
dizilerin süreleri kısaltılsın o zaman reklamlarda azalır.
dizilerin süreleri kısaltılsın o zaman reklamlarda azalır.
Geçenlerde Selçuk Yöntem'in de konuk olduğu bir programda dizilerin yayınsürelerinide konuştular.Bir dizi en çok 60 dakika olmalıymış.Ama bazı dizilerde süreyi 90 dakikaya bile çıkaranlar varmış.Dizinin süresi ne kadar uzun olursa çekim sürecide bir o kadar uzuyormuş.Çaycısından kostümcüsüne,oyuncusundan yönetmeninde kadar büyük bir külfiyet oluyormuş...
Yazılarımızın içeriklerinde lütfen biraz daha özenli olalım.