0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gayet doğru hatırlıyorsun Ahmet Erkan Yolaçan'ın Evet-Hayır'ı,rahmetli Cenk Koray'ın Kutulu yarışması,S.Cumhur Önal Pop üzik saati,Evliya Çelebinin seyhatnamesi çizgi filmi,Kara Şimşek,Transformers,He-Man (Orko,Cadı Şila),Uçan Kaz Morton,Tenten,Red Kit,Şeker kız Candy,Polyanna,Dallas,San Francisco Sokakları,rahmetli Osman Yağmurdereli'ninde oynadığı ilk yerli polisiye dizimiz.... vay be neler izlemişiz zamanında
Hepsini siralamissin masallah, Ozcan
Dizilerden, bu kanalları izlemeye vakit bulabiliyor musun gerçekten
bulabiliyorum çünkü çocuk odasında model helikopterlerimi tamir ederken diğer televizyonu açıyorum ve keyfime bakıyorum
İşte hepimizin sonu bu Mesut, hepimizi çocuk odasına atacaklar. Rtük'den de, Tv. programlarından da daha önemli bir sorun bu.
Size ufak bir tüyo vereyim, mutfak duvarına en havalısından bir LCD çaktırın, ne RTÜK, ne de düdük ile uğraşmayın
ha yani "kadın dediğin mutfaktan çıkmaz bi de mutfağa lcd takarsan ayak altında dolaşmaz" mı demek istiyorsunuz...... dur şunu alıntı yapayım da bi facebooka bakayım kim var kim yok.....
Hande Hn, Roma'da ekstralar benden, lütfen tekrar düşünün
Hakkı, güvenmek ile hata edersin, Roma'nın dönüşüde var. Roma'yı da yakarlar bak. Her yol çocuk odasına çıkar.
....................................Şair Eşref
Nedir bu şimdi?
Müstakil bir ileti,sizin iletinizle hiç bir ilgisi yok.Yalnızca sizin iletinizden sonra eklenmiş olması evhama kapılmış olmanıza neden olmuş olabilir.İletinizle ilgisi yok.
dizilerin süreleri kısaltılsın o zaman reklamlarda azalır.