0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız yeni olduğundan farkında olmayabilirsiniz, bagajı kapattıktan sonra anahtar tamamen sola çevrilip bırakılırsa bu durumda içeriden açılmaz. Anahtar tam sola çevrilmeden bırakılırsa içeriden açılabilir. Kilit deliğinin duruşuna göre bunu anlayabilirsiniz. Bu hata değil , bir güvenlik önlemidir (hırsızlara karşı ve otoparkta anahtar bırakınca vale anahtarı verilir, 3. anahtar.) . Bir kontrol edin.
yani söylemek istenen bagajı aç ve normal bi şekilde kapat anahtasrsız olarak... senin yaptığın bagajı kilitlemek ve o da içerden açılmasına engel oluyor benim 2000 model toyotam bile böyle
Akşam kontrol ettim ve didiginizi uyguladım bagaj artık içeriden açılıyor, yardımınız için cok tesekkur ederim.Arkadaşım arac yeni özelliklerini tam olarak bilemiyorum. Sordukca kurcaladıkca ögreniyorum. Benim 2001 model skoda aracımda bu aracımdan daha cok özellikler vardı ve bagaj anahtarla açılmıyordu. Bilmemek degil ögrenmemek ayıp, sormasam nereden ögrenecegim ki. Servise sordum getirin bi bakalım dediler, buraya sordum sorunum çözüldü. Forumun faydaları.
Yanlış anlaşılmalar elbetkide olabilir, önemli olan niyetimizi göstermektir ve bu noktada da sıkıntı yok arkadaşlar. Küçücük bir bilgi bile diğerimiz için çok faydalı olabilir.
Yazıdaki hitap üslup cok önemli. insanlar konuşurken kırılmadıkları kelimelere yazı ile aynı şekilde cevap verdikleri halde yanlış anlaşılmalar olabiliyor. yazı düz bir anlatım vurgu yok tonlama yok, o an ki ruh halimiz neyse insan anlamak istedigi gibi anlıyor. o yüzden yanlış anlaşılmalar olabiliyor. kızmak gibi bir lüksüm yok. kızsam tepkimi genelden degil özelden bildirirdim, kimsenin kafanısı agrıtmaya gerek duymam kendi işimi kendim görürüm, kurt misali. ensem de kalındır haaa:D dedigim gibi mevlüt bey kardeşim küçük bir yanlış anlatma ve anlama olabilir sürc-i lisan ettiysek affola..!