0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sitede memnun kalınan bir yer var şaşmazda YeniDörtnal.Kısmetse yaza doğru komple bir bakıma gideceğim bende
e başka elle tutulur özel servis yok ki piyasada....
Bahsettiğim yer sizin söylediğiniz dörtnal servisidir.Şu sebepten istemiyorum aracımın genel bakımı için gittim, yağ değişimi ve filtre değişimleri yapıldı.Ancak Aracımdaki yağ çok kısa bir sürede bitti ve yağ lambası yandı,bende toyan servisine götürdüm aracı, Dörtnalın kullandığı yağın bidonu aracımın bagajındaydı,bu araca bu yağ koyulmaz dediler.Bu yağ çok ince bir yağ hemen yakar atar dediler. o yüzden dörtnal servisini istemiyorum.
gerçekten de yanlış yağ koymuş olabilirler, bu bir ihtimal, ama öte yandan, yetkili servis de direkt olarak özel servisi suçlayacaktır, bu nebiçim işçilik, bak mahfetmişler arabanı vs. gibi sözlerle.yakın zamanda 40.000km bakımı için ben de dörtnal toyota'ya gitmeyi düşünüyorum.
tamda yağ + genel bakım için önümüzdeki hafta gidecektim. Bakalım konu nasıl sonlanacak. 93 model arabayı sırf servise bu yüzden götürüyorum ben.
Benim dörtnalla kişisel bir problemim yok, En kısa zamanda dörtnala götürüp gerekli bakımları orda yaptıracağım. Çok teşekkürler Bilhassa özcan bey...