0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba çok teşekkür ederim,kitapta o ayrıntıyı atlamışım yoksa okudum genelini,satıcı arkadaş banada lastik bilgisini vermedi lsatiği ikinci gün patladı lastikçiyi gittim bi baktık hepsinde 40 bar hava var meğer fabrika böyle çıkarıyormuş oysa bu bilgi söylenmeliydi hemsini 32bar yaptık
Düzeltmek gerekli diye düşündüm.32 bar değil 32 Psı olacak.Ayrıca 32 psı 2.2 bar,32 bar'da 464 psı eder Aracı hangi bayiiden aldıysanız PDI bakımını yapan eleman baştan savma yapmış işini...
Çok sağol arkadaşım,şu şuan 700km. oldu bende shell den v power alıyorum ama yeni bi dizeli çıkmış V-Power Diesel +GTL Teknolojisi. 3880 civarı pompacıya söyledim gerek yok dedi sence hangiisi daha iyi,birde ilk hareket esnasında bi ses geliyor sanırım kronik foruma baktım bu sesi yapıyormuş.Birde bu aracın kliması motordan bağımsızmı çalışıyor satıcı elektirik motoru var demişti ama baktım motordan kayışla aldığı güçle çalışıyor bilgin varmı acaba? çok sağol şimdiden.
-V-Power Diesel +GTL bence gereksiz, mazot zaten pahalı iyice şişirmeye gerek yok bence, vpower da oldukca iyi.-ilk harekette gelen ses bende yok-benim bildiğim klima motora bağlı, zaten test ederek cok rahat anlayabilirsiniz, aracı rölantide çalışıtırın, biraz bekleyip klimayı açın motor sesinde hemen anlaşılıyor.Belki o sol modellerde bağımsızdır onu bilmiyorum.bu arada 190 km yi geçiyor araba bilginize, tabi çok tehlikeli özellikle yariste, 110km den şaşmam şahsen.
once hayırlı olsun arkadasım gerekenlerin cogu soylenmiş,bende turbo ya dikkat etmeni isterim ayrıca yag olarak 5-30 daha iyi ilk zamanlar sıkıstırma sonra daha cok vaktin olacak izmirde nerden aldın.