Gönderen Konu: YGS Nasıl Geçti?  (Okunma sayısı 2227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: YGS Nasıl Geçti?
« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2011, 13:52:15 »
cemaat diyince aklına ne giliyorki

Halihazırda bir sürü cemaat var.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2011, 13:52:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2011, 14:03:28 »
Sınava hazırlanan arkadaşların artık algoritma çalışmalarında da fayda var sanırım :)
Hakkı, bak biz iyi ders verebiliriz. YGS hazırlık kursu değilde Şifre Çözme kurus açalım beraber. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2011, 19:45:06 »
İçimden geçenleri kendime saklıyorum ....

O kuruma atama yapanlar dahil tüm kurum zan altındadır böyle bir saçmalık olamaz kurumun kendisi böyle saçma bir şifrelemeye neden ihtiyaç duyar? Bahsedilen cemaat de malum dersanenin cemaatidir geçen sene sınavdan 1 gün önce mantık konusunu anlatan ve sık sık soruları tutturan dersanenin ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 05, 2011, 20:45:08 »
İçimden geçenleri kendime saklıyorum ....

O kuruma atama yapanlar dahil tüm kurum zan altındadır böyle bir saçmalık olamaz kurumun kendisi böyle saçma bir şifrelemeye neden ihtiyaç duyar? Bahsedilen cemaat de malum dersanenin cemaatidir geçen sene sınavdan 1 gün önce mantık konusunu anlatan ve sık sık soruları tutturan dersanenin ...

Ben gayet iyi anladım seni Berkcan ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2011, 20:57:01 »
bahsettiğin dershaneye kardeşim gitti, hatta öğrenimi boyunca hep o dershaneye gitti, orta 2 den bir başladı aralık vermeden her allahın yılı gitti, çünkü her allahın yılı %75 ve %100 aralığında burs kazandı.. ben de o dershaneye 3 yıl kadar gittim toplamda.

ben 2006-2007 öğrenim yılı TM derece sınıfındaydım, kardeşim yıllardır derece sınıfında. o sınıfları tamamen derece yapması için yıllardır çalıştırıyorlar, kardeşim günde 1000 soru ortalama çözerek çalıştı sınava, ne ona ne bana kimse soru vermedi! biz cemaatten değiliz diye mi vermediler yani :D bizim sınıfta cemaatten bir dünya adam vardı, onlara da soru veren olmadı, biliyorum verilmediğini çünkü bizim dönem umutsuzdu hepimiz de rezil sonuçlar aldık ve bir yıl sonra şubeyi kapattılar :D

diyeceğim şu ki, kimse kimseye soru vermiyor zaten, veriyorsa da malum dershane ve ona bağlı kurumlarla yürümüyor bu soru verme işi.. soruları fazlasıyla tutturması yılların tecrübesi ve inanılmaz fazla dershanesi, dolayısıyla şubesi, dolayısıyla öğretmeni sayesinde.. bazen bire bir soruların çıktığı da oluyor, 2003 lgs fen 13. soru.. en az 3 kez çıktı karşıma farklı sayılarla dershane denemelerinde, hatta lgs'de bire bir aynı rakamlarla geldi.. tek bir soru öyleydi ama o da okul ders kitabında da farklı rakamlarla bulunan bir soruydu. adamların sadece izmirde 2-3 ayrı dershane ismiyle 20-25 tane şubeleri var.. sadece izmirde.. sorulacak soru tipleri belli, konular sınırlı sonuçta.. her öğretmeni 20 soru yazsa, ösym'nin bu soruların dışına çıkma imkanı yok zaten.

son olarak bugün ikinci şifre olayını öğrendim, yeni bir şifreye göre bilmemne ilinde bilmemkaç nolu kitapçıktaki "şifreye" göre matematikte 20 doğru yapılabiliyormuş.. bak sen :D 20 matematik doğrusuyla nereye girilebiliyor? sadece 20 matematik doğrusu.. bu adam fen yapmıyor mu, sosyal, türkçe vs bunlarda da 20şer şifre çıksın eyvallah.. şifreye ihtiyacı olanların tek sorunu matematik mi ve 20 net bu adamlara yetiyor mu? biraz gerçekçi olmak gerekiyor bence..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2011, 22:07:32 »
Gerçekçi olmaktan kasıt ben de şu sınavın iptalini istiyecek son insanlardanım çünkü genele göre durumum iyi fakat sınavdaki cevap anahtarında doğru şıkların değişmeyip yanlışların yer değiştirmesi ne anlama gelmekte yani amaç ne madem hepsini aynı bas kardeşim değişen bişey yok ki onu gectim kaydırma "mod-medyan" yöntemiyle 32 civarı bir rakamdan söz ediyolar ki coğrafyada da bazı sorular bu metodla çözülebiliyor çok anlamsız ve şaibeli bir olay değil mi ?

Bahsettiğim dersaneye benim de bir çok arkadaşım gidiyor bu zaten dersanenin öğrencilerine vereceği türden bir olay değil ama ben de biliyorum ki bu dersane geçen sene ygs'den bir hafta önce mantık konusunu anlattı onu geçtim abi bahsettiğin gibi sürümden kazanma olsaydı benzer sayıdaki dersanelerin de soru tutturmaları gerekmezmiydi tabi bunlar benim şahsıma ait iddaalardır kimse zan altında değil :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 05, 2011, 22:30:33 »
diğer dershaneler bu dershane topluluğu gibi olamıyor malesef, evet çok iyi dershaneler var ancak bu topluluk aşırı büyük, o yüzden de aşırı iyi..dershaneler reklamlarda sürekli şu kadar derece bu kadar 1. tarzında konuşuyorlar, bu topluluk en büyük mevcuda sahip durumda, o yüzden başarı çok yüksek gibi duruyor ancak bunu 10 katı başarısız tip de orda. neyse konu o değil.. adamlar fazla büyük, en geniş kaynak onlarda, en fazla soru onlarda o yüzden de tutturma yüzdeleri yüksek. gelecek yıl çıkacak bir soru belki de bu grubun bilmemkaç yılında yaptığı bir denemede sorulmuş oluyor.. dediğim gibi bunu tutturmak dert değil, çıkacak soru tipleri belli.

şifre olayı cidden şaibeli olabilir ancak belki de sadece "puştluk" olsun diye yapılmıştır :D bana kesinlikle mantıklı gelmiyor şifre yoluyla kopya iddiası. hadi matematikten 32 soru olsun, hadi çoğrafyadan 5 soru olsun (sayısal kısımları olanlar) hadi türkçede 10 soru olsun (içinde rakam bulunanlar) hadi fende de 10 olsun.. bu netlerle kim nereyi kazanabiliyor ? bu netlerle özel okul dışında bir yere gidebiliyor mu?

mevcut şifre iddialarıyla bomboş bir adamı bir devlet üniversitesine sokamazsın. basın kopyasındaki gibi 38-39 net gibi bir durum olsa eyvallah.. kaldı ki ben şahsen sınavın iptal olmasını cidden isterim, çünkü aşırı güzel hazırlanmış aşırı eleyici bir sınavdı, yıllar sonra kardeşim girdi diye ben de aldım çözdüm, 3-5 belirleyici, eleyici, kaliteli soru olurdu eskiden, şimdi tamamı öyle hazırlanmış bir kitapçıktı nerdeyse. benim kardeşim bu sınava 6 yıldır hazırlanıyor, öyle az buz da değil, ciddi sorular çözerek. sosyalliğinden feda ederek. tek istediği koç tıp kazanmak, bunun için de belki de ilk 50 içinde falan yer alması gerekiyor, belki de yetmeyecek bile ilk 50. ve bu kadar belirleyici bir sınavda kopya iddiası büyük bir olay, çünkü tamamını doğru yapacak adam sayısı çok az bu sınavdan, kardeşimin tek tesellisi "benim gibi herkes yapamadı"  düşüncesi.. birileri kopya çekerek yapmışsa, bu adamın 6 yılı yenmiş oluyor.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 05, 2011, 22:39:19 »
  20 yi bırakın 1 matematik sorusu bile şifre vb. yardımcı işler ile çözülüyorsa zaten sınav hakkaniyete girmez ve iptal edilmek zorunda kalınır. Özellikle üst dilimlerde bırakın 1 doğru fazla yapmayı, 1 yanlış az yapmak bile çok büyük sonuçlar doğurur, yanlış mıyım?
 Sonuç itibari ile ortada bir kafa karışıklığı var ve hiç kimse bunu net, şeffaf şekilde açıklayabilmiş değil. Bu da iş de kokular çıkarmaya başladı bence. Hoş değil.