Gönderen Konu: Yeni corollasına lastik değişimi yaptırıp, sonucunda yol sesini kesen var mı ?  (Okunma sayısı 12935 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Bugün Michelin alpin marka lastiği çıkartıp orjinal lastiği olan dunlop u taktırdım. Hic olmayan lastik sesi birden ortaya çıkıverdi. Mecbur kullanacağım. Ama süresi dolar dolmaz hemen michelin e dönmem lazım.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Attan inip esege binmissiniz.

Lastik markasi disinda lastik hangi marka olursa olsun ilk takildiginda ses yapar.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
   Audi,Mercedes,BMW... ne lastik,ne yol,ne korna sesi.kısaca Kemal abi A4'te kapıyı kapattıktan sonra dışarıyla bağlantın kesiliyor.

Audi ve mercedes'i kategori dışı bırakmak lazım, lüxs ve pahalı araçlar, tabiki olnların ses izolasyonu daha iyi olacak
BMW bu konuda çokta iyi değil
ama gariban "mitsubishi carisma" ne pahalı ne de o kadar lüx olmamasına rağmen sessizdi
ucuz olupta sessiz olanları merak ediyorum , mesela almanlardan alınabilir düzeyde olan WV ler hiçte sessiz değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Mercedesinde eskisi gibi olmadığı söyleniyor. Tanıdığım bir kişi sıfır mercedes b180 aldı. Adam sesten şikayetçi. Türkiyenin yollarında arabalar ne yapsın be abicim. Seste olur tıngırtı gıcırtıda.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Mercedes 2000 li yılların başında alimünyum motor bloğuna geçmekle en büyük hatayı yapmıştır.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
benim lastikler dunlop gürültü aşırı derecede fazla,frenleme,yol tutuşu vasat.Geçen gece sulama yapılan yerde arabam kaydı kaldırıma çarpıp parçalandı sağ ön lastik,çarşamba günü önce servise gidip geniş göbek aralıklarını alıcam garantiye sorun yaratırmı onu öğrencem ardından,geniş tabanlı toyo veya kumho performans lastiklerinden taktırcam eski aracımdaki gibi.Deneyimlerimi paylaşırım bu başlık altında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Teşekkür ederim,sizin bir bilginiz varmı acaba,göbek değişimi olcağı için sıkıntı çıkarmı,her lastikçide varmıdır standart bir şeymidir bu göbekler yoksa araçtan araca değişiyormu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun,
Allah daha beterinden korusun...
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Şehir dışında iyi ama şehir içinde ben öyle bir arabaya binmek istemem doğrusu. Benim gibi dalgın biri konsantrasyonunu kaybedebilir :)
   A4'u Ankara'dan İstanbul'a kadar ben kullandım geçenlerde.İzmit civarında uykum gelmeye başlamıştı sessizlikten.Aklıma sen geldin hemen.Hakkı hakkaten haklıymış dedim :)
   Akçay'dan Canakkale'ye 3 İstanbul'ada bir kez gittim ama sizlerinde dediği kadar Dunlop'tan o kadar yol sesi almadım.Üstelik Tekirdağ'a kadar yol kaplaması soğuk asfalt ve bozuk bir zemine sahip olmasına rağmen... Ya araçlarda ya da algilarimizda bir farklılık var.
   Birde söyle bir durum var.Crafter'da kislik Kumho'lari sokup yazlık Continental'leri takinca sizlerin dediğiiktarda bir lastik sesi duymaya başladım...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Öncelikle merhaba yeni katıldım.Gökhan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun.Benim toyotada YOKOHOMA var ve sesde aşırı değil.Sizce Yokohoma nasıl bilen arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Dediğim gibi toyo proxes4 taktırdım araca,ses tamamen kesildi alışamadım hala bu duruma kaymak gibi oldu çok şükür.Fakat yol sesi gidince başka sesler ön plana çıkmaya başladı,aracın her yerinden hızlandıktan sonra rüzgar sesi geliyor varmı böyle iş rezillik :) Sanki tüm kapıları hırsız zorlamışta tamir görmüş gibi.Ne önerirsiniz yapılabılcek bişey varmı