Gönderen Konu: Ani Hız Azalması  (Okunma sayısı 1091 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ani Hız Azalması
« : Mart 25, 2011, 16:31:28 »
Merhabalar

Dün akşam 160 ile giderken ayağımı gazdan çektim debriyaja bastım mı tam hatırlıyamıyorum araba birden bagırmaya başladı devir 500'e falan düştü çok bağırdı araba hemde devir 500 de iken ve bi anda cok hızlı yavaşladı bu bi özelliklik mi yoksa sorun mu ? (benzin azdı ama bitmedi)

Toyota Club Türkiye

Ani Hız Azalması
« : Mart 25, 2011, 16:31:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Ani Hız Azalması
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2011, 16:37:30 »
Onu bilmiyorumda bizdede o hızlarda seyrederken boşa atınca 4000 rpm civarında takılı kalıyor babam ecu ayarlıyordur dedi ama sonuçta bizim gaz pedalı telli nasıl oldu nasıl yapıyo akıl sır ermiyor valla... Tel mi gitti acaba dicem ama oda değil başka herhangi bi sorun yok hala değişecek o tel hadi hayırlısı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2011, 18:18:45 »
ya ama cok garip ben daha önce hiç öyle bişi görmedim böyle gaz veripte bağırtma sesi değil ama vitese taktım debriyajdan cektim ses gitti....

tırsıyorummmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 25, 2011, 18:21:04 »
benzin azdı depodaki pisliği cektide ondan mı oldu acaba