Anket

sizce ülkemize nükleer santral kurulmalı mı

evet
19 (30.6%)
hayır
19 (30.6%)
geç bile kaldık
20 (32.3%)
kararsızım
4 (6.5%)

Toplam Oy Verenler: 52

Gönderen Konu: nükleer santral projesi  (Okunma sayısı 8244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: nükleer santral projesi
« Yanıtla #100 : Nisan 06, 2011, 10:07:07 »
tüm dünyada, özellikle batının gelişmiş ülkelerinde nükleer kurulumu azalmış olabilir, bunun sebebi nükleerin tü kaka olması değildir. Almanya 1980 den önce kurduğu 7 nükleer santrali hala kapatmıyorsa demekki zarar etmiyor. bu nükleer ülke sınırı gözetmez arkadaşlar. çevremizde yüzlerce tehlike zaten var. niye nimetini yemeyelim...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Nisan 06, 2011, 10:07:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Nisan 06, 2011, 10:30:23 »
tüm dünyada, özellikle batının gelişmiş ülkelerinde nükleer kurulumu azalmış olabilir, bunun sebebi nükleerin tü kaka olması değildir. Almanya 1980 den önce kurduğu 7 nükleer santrali hala kapatmıyorsa demekki zarar etmiyor. bu nükleer ülke sınırı gözetmez arkadaşlar. çevremizde yüzlerce tehlike zaten var. niye nimetini yemeyelim...
     Murat seninle fikirlerimiz pek uyuşmasada bu görüşüne tamamen katılıyorum.ben biraz itici olabilecek bir şey söylüyorum ,bu vatanı seven tüm vatandaşların(etnik kökeni ne olursa olsun) devletimizin bekaası için bu teknolojiye sahip olmasını desteklemelerini istiyorum.dünyada enaz 100 bin nükleer bomba varken ,israildeki sayı belli değilken,amerikanın nezaman ne yapacağı bizim kontrolumuzda olmadığını bilerek hareket etmemiz gerekir.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/