Gönderen Konu: Yönetim İstifa Diyorum Başka bir şey Demiyorum !!!  (Okunma sayısı 1454 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yönetim İstifa Diyorum Başka bir şey Demiyorum !!!
Foruma dengesizin biri gelir  sana artislik yapar  laf  sokmaya çalışır hakaret eder  bizde usulunce terbiye sınırları içerisinde kendimizi savunuruz  sonra suç işlemiş gibi  ne yaptığını bilmez yönetim  7 gün uzaklaştırma verir. Sebep  neymiş tansiyon yükseltici tutum :::))))

2.Bildirmeme demişsini,z fakat ben 1. bildirmeme durumundada  ceza almıştım şimdi tekrar 2 katı ceza alıyorum hesabınızı kitabınızı iyi yapın!!!

Yönetim size söylüyorum bu işi amatörce yapaksanız hiç yapmayın daha iyi
1.Küfür eden kişide aynı süre ceza alıyor kendini savunan kişide aynı süre ceza alıyor
2.Kendimizi savunmak suçsa hiç yaşamayalım
3.Forum çok basit ve  laf olsun diye konu açan boş kişilerden ibaret
4.Kafanıza göre konu kilitleme yorum silme  vs. vs. sanki karşınızdakini değersiz görüyormuşsunuz gibi hareketler forum içerisinde hiç hoş değil biraz dikkat edin ...
5.Yönetimin  yönetmekten fln anladığı yok  3-5 tane cahil almış  açmış bi forum  idare etmeye çalışıyorlar
6.Önce  yönetim ile ilgili seminere mi katılırsınız der mi alırsınız bilmem  bilgilenin ondan sonra yöneticilik yapınnn

Ramazan Battal adlı üyenin, 2.defa bildirim yapması gereken bir durumda, tansiyon yükseltici bir tutum takınmasından ötürü 7 gün tatil almasına karar verilmiştir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ynt: Yönetim İstifa Diyorum Başka bir şey Demiyorum !!!
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2011, 19:11:30 »
Doğan keleşş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2011, 19:19:58 »
bu kadar sinirlenmeyin sakin olun...ama aslına bakarsanız yönetim konusunda son zamanlarda gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum...yöneticiye hakaret edilmediği halde yönetciye hakaretten ceza alındığını gördüm...madem öyle yöneticiler konulara yorum felan yazmasınlar...çünkü en ufak bi savunma hakaret olarak algılanıyor yönetim tarafından...kafaya göre konu kilitleme olaylarına hiç girmiyorum bile... o konu halaa içimde...aklıma gelince gerçekten moralim bozuluyor...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Mart 18, 2011, 19:26:15 »
bu kadar sinirlenmeyin sakin olun...ama aslına bakarsanız yönetim konusunda son zamanlarda gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum...yöneticiye hakaret edilmediği halde yönetciye hakaretten ceza alındığını gördüm...madem öyle yöneticiler konulara yorum felan yazmasınlar...çünkü en ufak bi savunma hakaret olarak algılanıyor yönetim tarafından...kafaya göre konu kilitleme olaylarına hiç girmiyorum bile... o konu halaa içimde...aklıma gelince gerçekten moralim bozuluyor...
Ewtt  yönetim en ufak bir şeyde hemen   karşısındakinin bir insan ve hakkı olduğunu unutuyor ve kafasına göre istediğini yapıyor yönetim bu değildirr !!!

Ben herdefasında  ceza almayı kendime yakıştıramıyorum bana  ceza vermeyede hakları yok zaten  kişiliğime karşı bir hakaret olarak karşılıyorum bu durumu artık  yönetim  bu durumları biraz göz önüne alsın ve kendini bir terbiye etsin,eğitsin vs. vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 18, 2011, 19:31:53 »
Ramazan sana diyeceğim tek şey haklıysan bile haksız konuma düşürüyorsun kendini... Yok kendini eğitsin yok  cahil vs ağır ithamlarda bulunma hakkınız nereden buluyorsun bilemiyorum...

Osman kardeşim +1 ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Mart 18, 2011, 19:35:14 »
Ramazan sana diyeceğim tek şey haklıysan bile haksız konuma düşürüyorsun kendini... Yok kendini eğitsin yok  cahil vs ağır ithamlarda bulunma hakkınız nereden buluyorsun bilemiyorum...

Osman kardeşim +1 ;)
Biraz ağır olmuş olabilir ama o an ki ruh halimle  aklımdan geçenleri yazdım  artık sıkıldım en ufak bir şeyde  ceza almaktan  kendimizi savunmak bile  ceza aldırıyor artıkk pess diyorumm  !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 18, 2011, 19:38:44 »
Biraz ağır olmuş olabilir ama o an ki ruh halimle  aklımdan geçenleri yazdım  artık sıkıldım en ufak bir şeyde  ceza almaktan  kendimizi savunmak bile  ceza aldırıyor artıkk pess diyorumm  !!!

İşte fark burada, o insanlar sen ve senin gibilerin böyle anlarında nasıl davranmasını bildikleri için yöneticiler ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2011, 19:42:19 »
Yönetim sürekli elinizden tutup başkalarıyla dalaşmanız sonrasında mesajlarınızı silmek zorunda değildir, bunun için de burda değildir.

Farkında değilsiniz belki ama forum genelinde kişiler arasındaki didişmelere, laf atmalara şiddetle karşıyız. Eğer biri laf atıyorsa o da ceza alır, ona cevap veren de.

Bahsi geçen konuda diğer üyelerimiz doğru olanı yapıp konuyu yönetime bildirmişler, bir tek siz yasaklanan üye ile münakaşaya girmeyi tercih etmişsiniz. Bunun doğru olduğunu savunmayın, çünkü değil. Cezanız bu mesajınız üzerine tekrar gözden geçirilecektir, iyi akşamlar.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2011, 02:01:06 »
Boş atıp dolu tutmaya çalışmadan, yazdıklarınızın tümüne uslübunuza rağmen açıklamalar yapacağım,

Öncelikle kendinizi savunmanızı gerektiren bir ortam yok kimse size laf sokmadı, silinen mesajlar saat dakika saniye olarak kayıt altında hala, süresiz ceza alan Sercan Aktepe Prado modeli hakkında anlamsız bir yorum yapmış, Siz prado musunuz veya pradoya asla laf edilemeceğini iddaa eden bir kurul mu?
İlk bildirimde bulunmama durumunda uyarılıp gereken cezayı aldınız, bu cezaya rağmen yanlış olduğu bildirilen davranışı tekrarlıyorsunuz, cezanız 2 katına çıkarılıyor ve bu hesap yanlış?
Forumda kendini savunma diye bir durum söz konusu olamaz, küfür veya hakaret eden üye her kimse üyeliği iptal edilir, kimsenin kendini savunmasına gerek yok, bildiri yapılması yeterli.
Forumu kendinize göre genel olarak eleştirmişsniz, katılmasam da görüşünüze saygı duyarım keşke siz de bu kadarını olsun yapabilseniz.
Kafaya göre konu kilitleme yorum silme vs. bu konuda da pek emin değilim forum kurallarının gerektirdiği şekilde, bazı zamanlarda gece yarıları çıkan anlamsız tartışmalara müdahele ediliyor, paylaşımı yasaklanmış konular kaldırılıyor, burda daha ziyade bir özveri var farkında olunmasa da.
3-5 tane ..... satırını yok sayıyorum, yakıştıramadım.

aslına bakarsanız yönetim konusunda son zamanlarda gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum...yöneticiye hakaret edilmediği halde yönetciye hakaretten ceza alındığını gördüm...madem öyle yöneticiler konulara yorum felan yazmasınlar...çünkü en ufak bi savunma hakaret olarak algılanıyor yönetim tarafından...

Bu konuda sanırım bazı yanlış anlaşılmalar var, özel mesaj yolu ile veya raporlarda, ceza alan üyelerin yazdığı hakaret, zaman zaman küfür içerikli mesajlar olabiliyor. Verilen cezalar bu iletiler sebebiyle.

Alper Sınav gerekli açıklamayı yapmış, bazı karanlık noktalara da bu açıklama ışık tutarsa ne mutlu.

Tekrar belirtmek istiyorum, şu andaki sıkıntıya sebep olan üyelere karşı tek yapılması gereken moderatöre bildirmektir, gereken müdahele en kısa süre içerisinde yapılacaktır.