Boş atıp dolu tutmaya çalışmadan, yazdıklarınızın tümüne uslübunuza rağmen açıklamalar yapacağım,
Öncelikle kendinizi savunmanızı gerektiren bir ortam yok kimse size laf sokmadı, silinen mesajlar saat dakika saniye olarak kayıt altında hala, süresiz ceza alan Sercan Aktepe Prado modeli hakkında anlamsız bir yorum yapmış, Siz prado musunuz veya pradoya asla laf edilemeceğini iddaa eden bir kurul mu?
İlk bildirimde bulunmama durumunda uyarılıp gereken cezayı aldınız, bu cezaya rağmen yanlış olduğu bildirilen davranışı tekrarlıyorsunuz, cezanız 2 katına çıkarılıyor ve bu hesap yanlış?
Forumda kendini savunma diye bir durum söz konusu olamaz, küfür veya hakaret eden üye her kimse üyeliği iptal edilir, kimsenin kendini savunmasına gerek yok, bildiri yapılması yeterli.
Forumu kendinize göre genel olarak eleştirmişsniz, katılmasam da görüşünüze saygı duyarım keşke siz de bu kadarını olsun yapabilseniz.
Kafaya göre konu kilitleme yorum silme vs. bu konuda da pek emin değilim forum kurallarının gerektirdiği şekilde, bazı zamanlarda gece yarıları çıkan anlamsız tartışmalara müdahele ediliyor, paylaşımı yasaklanmış konular kaldırılıyor, burda daha ziyade bir özveri var farkında olunmasa da.
3-5 tane ..... satırını yok sayıyorum, yakıştıramadım.
aslına bakarsanız yönetim konusunda son zamanlarda gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum...yöneticiye hakaret edilmediği halde yönetciye hakaretten ceza alındığını gördüm...madem öyle yöneticiler konulara yorum felan yazmasınlar...çünkü en ufak bi savunma hakaret olarak algılanıyor yönetim tarafından...
Bu konuda sanırım bazı yanlış anlaşılmalar var, özel mesaj yolu ile veya raporlarda, ceza alan üyelerin yazdığı hakaret, zaman zaman küfür içerikli mesajlar olabiliyor. Verilen cezalar bu iletiler sebebiyle.
Alper Sınav gerekli açıklamayı yapmış, bazı karanlık noktalara da bu açıklama ışık tutarsa ne mutlu.
Tekrar belirtmek istiyorum, şu andaki sıkıntıya sebep olan üyelere karşı tek yapılması gereken moderatöre bildirmektir, gereken müdahele en kısa süre içerisinde yapılacaktır.