0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem bana hiç sormadın ama memnunmusun abi Atiker'den diye ben çok memnunum uzun yolda 156 kuruş, şehir içinde en fazla 180 kuruş yakıyor hiçte bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür
Merhaba katkılı otogaz kullanmayın enjektörleri tıkıyor zamanla. aygaz mogaz katkılıdır.Lpgde güzel montaj ve ayar yapılırsa çekiş kaybı benzine göre yüzde 2 dir onuda hissetmezsiniz. brc kalitesini düşürdü bir çok parçasını türkiyede ürettiriyor vede enjektörleri sesli çalışıyor ama yinede sektöre damgasını vuran firmaların başında geliyor hayırlı olsun lpg niz güzel günlerde kullanın
sevgili kardeşim çoğu parçasını türkiye de üretiyorsa BRC kaliteyi düşürmüş mü oluyor,o zaman benim toyota mda türkiye de üretilmiş adapazarı fabrikasında kalitesizmi oldu şimdi
Üzgünüm fakat yaşayacak.Yine de hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.
2000 1.4 terra vvti var arkadaşlar 15-20 gün içinde taktırıcam ne dersiniz bazen gece yarılarına kadar BRC-ATIKER-ZAVOLLI ve LAVATO yorumlarını okuyorum kafam çoook karışık:( fiyat farkıda malum.. atiker 1000 brc 1600 lira. lavato eski arabamda vardı 10 numara problemsizdir fakat brc için ise çok iyi yorumlar var
Oktay bey merhaba,Bende aracıma (2004 model 1.6 HB Sol) LPG kiti taktırmayı düşünüyorum. Ankara'da bir usta Toyotalara Lovato'nun daha uyumlu olduğunu söylemişti. (Tamamen kendi tecrübesiymiş) BRC ve ZAVOLI'de iyi markalar elbette. Babam arabasında (Opel Vectra Comfort 1.6) BRC kullanıyor ve km'de 0,17 - 0,18 kuruş yakıyor. (LPG: 2,09 TL/lt) Aynı usta toyota motorlarının LPG'ye uyumlu olduğunu söylemişti. LPG daha yüksek ısıda tutuştuğu için motor hararetini artırıyor. Hatırlamaya çalışın Toyotanızın hararet göstergesi bugüne kadar hiç orta seviyenin üstüne çıktı mı? Babamın vectrası şehir içinde dur-kalk trafikte yürüyen fırın gibi gidiyor.Benimde forumdaki kullanıcı dostlara şöyle bir-iki sorum olacak; - Bu LPG kiti takıldıktan sonra aracın yol bilgisayarındaki veriler gerçeği yansıtacak mı?- Bazı araçlarada uygulama sonrası arıza lambası yanıyormuş, bu lambanın yanmaması için ne yapılabilir?Şimdiden teşekkürler.
Mesut bey BRC nin sloganını bilirsiniz "KALİTEYİ ZAMAN BELİRLER"der.Ben lpg taktırmadan önce sabahlara kadar okudum araştırdım en çok sorun yaşanan marka atiker belki marka çok iyi bir marka ama önüne gelene bayilik vermişler eğitim vermemişler denetlememişler.Siz işi bilen bir yerde montaj yaptırmışsınız ve şuan sorun yaşamıyorsunuz memnunsunuz ancak dediğim gibi BRC nin sloganı """KALİTEYİ ZAMAN BELİRLER""ve bu zamanın kaliteyi BRC olarak tescilleyeceğine adım gibi eminim sebeplerini uzun uzun anlatmama gerek yok.Artı siz ingiltere den gaz kontrol sistemi getirip,montajı yaptırmışsınız aracınız aynı model araçlara göre 10 krş daha az yakıyor yakıt değeri verdiğiniz de bunu belirtmeniz gerekir çünkü sizinle aynı model aracı kullanan insanlar hep acaba bizim aracımız da bir arıza mı varda çok yakıyor der.