0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer ki düzgün bir işçilikle takılmışsa, herşey olması gerektiği gibi yapılmışsa büyük ihtimal bir problem çıkmaz...ama sizden habersiz nasıl olmuş orasını anlamadım
abi şöyle oldu ben şehir dışında öğrenciyim babama söylemiştim taktırma diye ama taktırmiş araştırdım 5 bg lik bir düşüş oluyormuş o da hissedilmezmiş takıldığı yer bilindik işçilik iyi
sizin aracınızda var mı lpg ?
Size sormadan yaptırdığına göre geçerli bir nedeni vardır.Benzin:4,12 tlİşçilik iyiyse anlamazsın bile.
Ramazan ben normalde lpg ye pek ılımlı bakmıyordum ama bu benzin fiyatlarıylada benzinli kullananların malesef başka çareleri yok performansa gelirsek bende fazla düşüş olmaz diye bilyorum olursada kafana fazla takma performans istediğin zaman yine benzinli kullanabilirsin .Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Aracın yıpranması gibi birşey söz konusu değil, yalnızca bu araçların bütün parçaları benzinli kullanıma göre üretildiği için lpgde çeşitli yerlerden sorun çıkarabilir. En basitinden emme manifoldu , yol bilgisayarı , eksoz sistemi vs vs.. Motor konusundada , Lpg kuru bir yakıt olduğu için 4000 deviri geçmemenizi tavsiye ederim , 4000 devirin üstüne çıktığınızda basınç artar , patlama kuvveti düşer , pistonlara büyük zararlar verebilir.Atiker konusundada , Şimdiye kadar kime sorduysam atikerden memnun değildi..
bende brc taraftarıyım ama atiker takılmış
Atiker konusundada , Şimdiye kadar kime sorduysam atikerden memnun değildi..