0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kullandım ve çok memnun kaldım. Kullandıktan sonra ayrıca lasttikçiye de gitmedim. 1 yıldan fazla öyle kullandım.Başka bir zaman lastik havasını kontrol ettirirken aynı lastiğe çivi battığını söyledi lastikçi o zaman çıkarıp tamir etti.Bu arada o çivi eski patlakal ilgisi yok.Bunun üzerine ben de stepneyi eve bırakmaya karar verdim.çünkü sprey hem tamir ediyor hem gidebilecek kadar şişiriyor.üzerini de bir lastikçiden ya da benzin istasyonundan tamaladın mı devam e diyorsun.ha illaki içim rahat etsin diyorsan müsait bir zamanında da tekrar tamir ettirirsin.
arkadaşlar 2001 de çıkan bir ürün vardı ;lastiğin içine uygulama yapılıyor jel şeklinde bir sıvı sıkıyorlar lastiğin içine lastik yarıldığında yada patladığında bu jel o yarığa doluyor ve lastik patlaması yaşamıyorsunz..barter olarak aracıma uygulama yaptırmıştım ama inanın yaptırdıkdan sonra bin pişman oldum 4 tekere uygulamma yapıldığından araç adeta gitmez oldu dengesi bozuldu lastiklerden her yıkayışımda adeta erir gibi siyah boya aktığını görebilyordum...bahsettiğniiz konu eğer böyle bir uygulmaay denk geliyorsa asla tavsiye etmem..
Burak bey kalıcı zarar vermiyor temizlenebiliyor sadece lastikçilere temizlemek zor gelebiliyor.Zor geliyorsa lastikçilik yapmasın.serdar bey şimdiye kadar gerek ben gerek diğer arkadaşlarım hiç kaldırmak zorunda kalmadık.18 psi kadar şişmişti benziliğe gittiğimde gördüm üzerini tamamladım.zaten kutuda 20 psi kadar şişirir diyordu.