0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, önümüzdeki hafta Corolla dizel terra aracımı 30bin bakımı için servise götüreceğim. 20 bin bakımında direksiyondan ses geldiğini belirtmem üzerine direk. kut. ön kolonu garanti kapsamında değişti. ( ya da onlar değiştirmedi ben öyle zannediyorum. Çünkü araç serviste 2 gün yattı ) Ancak aracı bir müddet kullanınca sorunun devam ettiğini anladım ama olanaksızlıklardan dolayı servise götüremedim. Normal yol koşullarında sorun yok. Ama satbilize yollarda ( taşlı yollarda ) tıkırtı sesi geliyor. 30 bin bakımı için götürdüğümde arızayı tekrar belirteyim mi? Yoksa hiç oynatmayayım mı? İleride kafam ağrır mı? Görüş ve önerileriniz için teşekkürler...[/quote]direksiyon kutusu açıldığında en altta küçük yuvarlak bir tıkırtı füberi var o parça aşınınca ses yapıyor ben o parçayı orjinal 10 liraya aldım 30 lira da işçilik verip dışarda 1 saat içinde bütün işlem bitti 97 corolla araba
Bir aralar bende yaşamıştım benzer sorunu. Önce direksiyon kutusu değişti, sonra da direksiyon kolu. O nedenle baktırmayı ihmal etmeyin derim .[/quote] ben yeni üye oldum.bendede aynı sun var, servis normal dedi, bunlar eelektirikli olduğundan böyle hassas dedi.
bende aynı sorunla servise gittim.hemeen direksiyon kolonunu değiştirdiler ama yine ses var ... bi daha gittim bunu da direksiyon motorlu mu ne ymiş ona bağladılar..anlaşılan bu sorun toyotalarda mevcut.