Gönderen Konu: Sizin Bagajınız??  (Okunma sayısı 3268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 VVT-I Corolla Elegant
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Sizin Bagajınız??
« : Mart 08, 2011, 20:43:53 »
Merhabalar. Geçen gün bizim arabanın bagajını böyle görünce biraz şaşırdım. Kendi kendime yav arkadaş bu bagaj böyle bırakılır mı? dedim. Sizinki de böyle mi?

Uploaded with ImageShack.us

Toyota Club Türkiye

Sizin Bagajınız??
« : Mart 08, 2011, 20:43:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizin Bagajınız??
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2011, 20:46:37 »
Böyle bırakılır mı derken neyi kast ettiniz acaba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2011, 20:50:50 »
hoparlörler filaN açıkta duruyor onu demek istemiştim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2011, 20:54:17 »
hoparlörler filaN açıkta duruyor onu demek istemiştim :)
şuana kadar bir çok model arabaya baktım hepsinde böyle duruyor zaten kapatılmasıda bana göre zor bizim corollada sade kapılarda hoparlör olduğu için sıkıntı yok ama orda olmasını cok isterdim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2011, 20:58:24 »
Bizimde böyle :D sıkıntı yok :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2011, 21:00:08 »
sadece kapılarda hoparlör var bizde.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2011, 21:34:34 »
1976dan beri bütün corollalarınki aynı.. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2011, 21:48:45 »
haklısınız bütün bağırsaklar ortada. halbuki altlarına birer kapak koyabilirdi. belki akustiği düşündü. bilemiyoruz. fakat hepsinde böyle rahat olun. belki bildiğiniz belkide yeni öğreneceğiniz bir özelliği size söyleyeyim. bizim modellerde yeni kasa, hıza duyarlı ses sistemi var. bununda 3 modu var sağ taraf ayar düğmesine basında afl simgesini ekranda göreceksiniz orada iken low mid high işaretleri size sese olan duyarlığı gösterecektir. bunu hızınız arttıkça müzik sisteminin de sesinin arttığına ve hiç sesi kısmadığınız halde kırmızı ışıkta durduğunuzda ise sesinotomatik olarak kısıldığına şahit olacaksınız. güzel bir özellik. selam ve saygılarımla
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2011, 21:56:09 »
Evet Mehmet abi belkide gereksiz diyebileceğimiz biçok özelliği var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 08, 2011, 22:01:07 »
Yok yahu gerek yok kapağa falan , Corollada olmaz öyle şeyler..
Bu bir bakımdan corollanın özelliğidir.
Sizinkilerden önceki corollaların torpido gözünde aydınlatma bile yok..
Corolla dediğinde gereksiz donanımlar , alıcının gözünü boyamak için yapılan sahte süslemeler bulunmamalı bana göre..
Yeni corollanın altında plastik kapak görünce farketmiştim zaten eski corollalardan farklı olduğunu..
Eski corollaları altında plastik şeyler bulunmaz ancak zaten dışarıdan toz ve su girse bile birşey olmazdı , istediğiniz kadar altını vurabilirdiniz ezilmez ve zarar görmezdi , Asla ve asla rotbalansı bozulmazdı..
Adı üstünde Toyota zaten Cip markası olduğundan ruhu böyleydi , ama artık corollaların içini gereksiz plastiklerle doldurdular , eski havası hiç mi hiç kalmadı..
Zaten 40.000liraya corollamı olur?.. Corolla dediğin halk arabasıdır 25.000liradan fazla olmaması gerekir... Torpido gözünün ışığı olmasın daha iyi benim için ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Mart 08, 2011, 22:15:12 »
Erdem abi sonuda kadar sana katılıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bazen 97 model xei'mizi çok arıyorum çok. Tamam biraz eskiydi ama sağlamdı, araba gibi arabaydı. Motor bakımından şimdi corollamıza kafa bile tutardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 08, 2011, 22:18:10 »
Erdem abi sonuda kadar sana katılıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bazen 97 model xei'mizi çok arıyorum çok. Tamam biraz eskiydi ama sağlamdı, araba gibi arabaydı. Motor bakımından şimdi corollamıza kafa bile tutardı.

Performans konusunda kafa tutamaz be Eren :) 4 afe ağır ve eski bir motor ama sağlamdır lafım yok :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2011, 22:22:30 »
Performans konusunda kafa tutamaz be Eren :) 4 afe ağır ve eski bir motor ama sağlamdır lafım yok :)
Ercü spor arabamı bu be kardeş , performans istiyorsan git bmw al ;)
Ama kabul etmek gerek ki e11(2) ve e15 corollanın felsefesine yakışmayan kasalar..
Mesela E111 tam bir toyotaydı ama bu vvt-i motor kullanılmaya başlandıktan sonraki kasalardada problemler oluştu (bizim kasalar) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2011, 22:23:22 »
Performansı konusunu biraz attım doğru :D ama sağlamlıkta geçer. Şimdiki corollayı ben kaldırıma çarptım :D 23 tane parçası değişti. 97'yi çarpsam emin ol tekeri değiştirip yola devam ederdim. Bundan sonra elimi sürmüyorum arabaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 08, 2011, 22:24:50 »
Ercü spor arabamı bu be kardeş , performans istiyorsan git bmw al ;)
Ama kabul etmek gerek ki e11(2) ve e15 corollanın felsefesine yakışmayan kasalar..
Mesela E111 tam bir toyotaydı ama bu vvt-i motor kullanılmaya başlandıktan sonraki kasalardada problemler oluştu (bizim kasalar) ;)

Madem spor araba değil neden kapışıyorsunuz :)
Problem konusu zaten bizim kasadan sonra patlak verdi ve sürekli devam etti etti etti ve şuanki halini aldı :)
Performansı konusunu biraz attım doğru :D ama sağlamlıkta geçer. Şimdiki corollayı ben kaldırıma çarptım :D 23 tane parçası değişti. 97'yi çarpsam emin ol tekeri değiştirip yola devam ederdim. Bundan sonra elimi sürmüyorum arabaya

Oha demek zorunda hissettim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 08, 2011, 22:37:29 »
Madem spor araba değil neden kapışıyorsunuz :)
Ben hep söylemişimdir zaten , biz bu arabaları kullanım amacıyla kullanmıyoruz diye.. :) şartlar malum , gidip supra veya bmw alamıyoruz ,
Ama bu bizim yaptıklarımızın aracın üretim amacının dışında şeyler olduğunuda kabul etmek gerek. Oda bir gerçek yani ;)
Küçük bir hatırlatma;   ''C sınıfı 1.6 motorlu bir sedan''dan bahsediyoruz.

e10cular yokken rahat rahat konuşayım , onlar varken konuşunca iyice yüz bulup bu seferde e11i batırıp batırıp çıkarıyorlar.. E11de e15 gibi , Kesinlikle bir önceki kasasıyla kıyaslanamaz ama beklenen gelişimi göstermemiş bir araç. Benim gözümde E15i E12 ile kıyaslamak neyse e11i e10la kıyaslamakta aynı şeydir. Bu arada içimde kalmış bir şeyi söyleyim ; Benim En sevdiğim kasalar e9 ve e8.. Bana kalırsa bunlar haricinde hepsi gıcık arabalar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 11, 2011, 21:38:41 »
Emin misin yeni 1.6 corollar 124 hp ama çok ağır efsane kasayı geçeceğini sanmıyorum :)
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 11, 2011, 21:50:39 »
Emin misin yeni 1.6 corollar 124 hp ama çok ağır efsane kasayı geçeceğini sanmıyorum :)

Yaa Hasan bak tartışmaya girmeyelim ama olay geçme değil performans konusu diyince aklına geçme gelmesin. 0-100, tork hp, eğrisine bakmalısın sizin motorlardan 145 nm tork çıkıyor bizimkilerde 150 nm yeni nesilde 157 nm. Yani 950kg  110 hp 145 nm tork,1050 kg 110 hp 150 nm, 1250 kg 124 hp 157 nm açıkçası durumlar eşit hatta yeni corolla biraz daha iyi gibi duruyor sonuçta teknoloji yeni motorlar farklı efsanede biyere kadar efsane abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 11, 2011, 22:00:36 »
114 hp 145 nm tork 950 kg yeni 124 hp 157 kilo 1400 vardır :D bakımlı efsane her türlü geçer
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 11, 2011, 22:03:50 »
114 hp 145 nm tork 950 kg yeni 124 hp 157 kilo 1400 vardır :D bakımlı efsane her türlü geçer

1400 mü yuh ! Passat falanmı zannettin bunu altı üstü corolla be. Auris yeni corolladan ağır :)

Auris 1.6 valvematic 132 hp 1300 kg , Yeni corolla 1.6 dual vvt-i 124 hp 1257 kg ;)