İnşallah ikisi de sağlıklı olarak dünyaya gelir Ali. Bir de Anneleri de sağlıklı olur inşallah.
Dünyaya gelen her çocuk rızkıyla gelir onun için çok takmayacaksın bittin diyenleri.

Bu arada hatırlamaz olur muyuz seni.

İNşallah en kısa zamanda mutlu haberleri verirsin bize.
allah bağışlasın,inşallah istediğiniz şekilde sağlıklı dünyaya gelirler...
Bu da şaka değil değil mi Ali.

Gerçekten çok güzel bir haber bu, güzel haberlerinizin devamını duayla bekleyeceğim bende. Allah sağlıklı, güzel, insanlığa fadalı ve sizler gibi iyi bebekler olmasını nasip etsin inşallah.
tebrik ederim ali bey allah analı babalı büyütmek nasip etsin....
Bizim de ikizlerimiz var.Allah analı babalı büyütsün ve size kolaylık versin...
Dünyada yaşayabileceğin en güzel duygulardan biri.Her 100 kişiden ikisinin ikizleri olur,özel bir duygu.
Tavsiye:Doktorunuzu iyi dinleyin,benim hanım pek dinlemedi çocuklar erken doğdu,küvez müvez derken ilk 6 ay hastane kapısını yol ettik.
ali hocam uzun bir aradan sonra müjdeli haberlerle dönüyorsun... allah analı babalı büyütsün,tez zamanda kucağada alırsın...
Allah annelerine kolaylık versin....

umarım doğum sonrası anneye yardımcı olursunuz....
Allah sağlıklı bir şekilde bebekleri dünyaya getirmenize yardımcı olsun hayırlı ve uğurlu olsun.Ailemiz büyüyor maşalllah
Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin analı babalı büyütsün
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. İnşallah vatana millete hayırlı olurlar. Tek tek cevap yazamıyorum ama emin olun bu dilekleriniz beni çok mutlu etti

Kızın adı belli Elif olacak erkek için de o güzel görüşleriniz bekliyor olacağım ben ''Taha'' düşünüyorum ama kararsızım (Hakan eşim bana en güzel şakayı yaptı bundan güzel şaka mı olur?

)
Ali olm yandın bittin,ayvayı yedin sen

Şaka bir yana uzun zamandır yoktun dönüşün muhteşem oldu.Allah öncelikle sağlık sıhhat versin eşine ve ufaklıklara.Sonrada sana hem sabır hem güç kuvvet.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Allah sağlıklı doğum ve analı babalı büyümek nasip etsin. erkek için isim düşündüm ben kısa sürdü ama Sefa olabilir
İnanılmaz ama...
hem kendi ikiz hemde ikizleri olan bi baba ve doktor olarak kafandaki soruları yanıtlayabilirim
Allah şimdiden bahtlarını açık etsin ve ömürlü olsunlar

Anlaşılan senin aracın arka iki koltuk iptal olacak çocuk koltukları ile. Ne de sevilir onlar.
Allah sağlıklı doğum ve analı babalı büyümek nasip etsin. erkek için isim düşündüm ben kısa sürdü ama Sefa olabilir 
Aslında benim içimden Özcan geçmişti
Rabbim üçüne de direnç,güç şifa ve sağlıklar versin hayırlısı ile sorunsuz gelişir herşey inşallah.
İnanılmaz ama...
hem kendi ikiz hemde ikizleri olan bi baba ve doktor olarak kafandaki soruları yanıtlayabilirim
Allah şimdiden bahtlarını açık etsin ve ömürlü olsunlar
Allah razı olsun Serdar Bey baktınız doktor masrafları fazla olacak en iyisi mi doktor olayım mı dediniz?

hatırlamaz mıyız abi
Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip etsin desene ae101'in arka koltuklara 2 adet çocuk koltuğu takılacak 
Ercan bende tombalağı değiştireyim hp corolla alayım falan diye düşünüyordum sığmayız herhalde

değil mi?

Anlaşılan senin aracın arka iki koltuk iptal olacak çocuk koltukları ile. Ne de sevilir onlar.
Hakan en genç fanatik toyotacı geliyor şimdiden alıştırma yaptırıyorum konuşuyorum onla bak oğlum bu senin araban büyüyünce sana vereceğim sen de çocuklarına bırakacaksın diye
Ne kadar güzel

bi kız bi erkek

Hep hayalimdir..
Allah Analı Babalı büyütsün inşallah..
Bu arada Etlikte oturuyormuşsunuz , Bende incirlide oturuyorum , Resimdeki araba hiç yabancı gelmedi komşuyuz sanırım