0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte sendeki bu hoşgörüdürki, her şeye rağmen seni seviyoruz, keşke herkes böyle (senin gibi) olabilseydi
Evet sonuçlar herkes için hayırlı olur inşallah.Günün espirisi;Her 2 kişiden birisi AKP ye oy vermiş. Kılıçdaroğlu mu yoksa Bahçeli mi bu sorunun cevabı aranıyor
Milletim beni, yine yeniden şaşırtmadı.
Benim oyum bişeyi değiştirir diye düşünmüştüm oysa
Senin bu ilk oyun, gelecekte ki oylara temeldir Berkcan. Şimdi değiştirmemesi ileride de değiştirmeyeceği anlamına gelmez. Tabii bu varsayımlar benim 4 sene önceki oyumla bu seneki oyumun etkisinin pek de farklı olmadığı gerçeğini değiştirmez Nasip, bakak görek.
Vatan İstedilerVatan istediler. Olur, veririz dedik, Vatanı vereceğiz sandılar.. Biz size vatan değil, Vatan uğruna canımızı veririz demek istedik....! Vatan istediler. Bizim değil ki dedik. Vatanı sahipsiz sandılar, Biz bu vatanın sahibi yok demedik Bizler bu vatanın emanetcisiyiz demek istedik....! Vatan istediler. Şimdimi dedik... Pazarlık yapıyoruz sandılar, Biz size vatanı satıyoruz demedik Ecelinize bu kadar erkenmi susadınız demek istedik...! Vatan istediler.. Alın dedik, Alabileceklerini sandılar. Biz alında sizin olsun demedik, Alabiliyorsanız alında görelim demek istedik.....! Vatan istediler. Vatan verilirmi dedik, Bizi vatansız sandılar, Biz size bu vatan yalnızca bizim demedik, Bu vatan evlatlarımızın, Bu vatan Türküm diyen herkezin vatanıdır demek istedik...! Ama siz anlamadınız..! Onur Şevik herkes vatana millete diyince aklıma geldi.....hayırlısı olsun