0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar buraya bari siyaset karıştırmayın. Ben 45 yaşındayım. Henüz vatan, millet, vatandaş için çalışan bir tane siyasi görmedim. Siyasete atılan adaylar milyonları yatırıyorlar ve elbette haklı olarak yatırdıkları parayı kârı ile birlikte geri kazanmayı hedefliyorlar. Olan çoğumuz gibi sade vatandaşa oluyor. Bunu her siteye girişinizde görüyor olmanız lazım. Ben 20 yıl önce 60 litrelik depoyu 20 liraya dolduruyordum. Şimdi ise 250 liraya dolmuyor. Ama hala enflasyon %8. Varın gerisini siz düşünün. Herkes siyaseti kendisi yapsın buraya karıştırmasın.
Buraya bu anketi koymak bile bir siyasi yorumdur bence. Bu anketi koyarsan yorum yapmayın diyemezsin. Bu arabada motora 240 km yapacak yeteneği kazandırıp aman ha 40 km üzerine çıkma demeye benzer.
http://www.osym.gov.tr/belge/1-12180/2011-sinav-takvimi.htmlO konu şöyle, o tarihler üniversitelerin final dönemlerine denk geliyor, öğrenciler nüfusa kayıtlı oldukları şehirlerde olmadıkları için oy kullanamayacaklar şeklinde bir uyarı vardı.
İşte en sevdiğim model kendi cevabını kendi veren model Evet cogumuzun altında 240 yapıcak araçlar var ancak bize belirli bir limit veriyorlar değil mi Ama biz ne yapıyoruz kontrol (radar) olmayan yerlerde yetkililer görmeden yapacagımızı yapıyoruz bu olayda aynen böyle burda hız limiti var kardeşim paşa paşa uyarsın yetkilinin görmediği yerde ister söv ister döv bizi aleeeakadar etmez Saygılar
Zaten yakalanmamak şartı ile herşey serbesttir .