0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
debriyaj seti km ile değişmez kullanımla ilgilidir çok dur kalk yaparsın çok yarım debriyaj gidersin aşınır şehirler arası kullanırsın dur kalk yapmazsın aşınmaz yani anlayacağın senle alakalı km ile alakalı değil
aynen katılıyorum.zaten zamanı geldiğinde kendini bariz şekilde belli eder.
benim 2004 1,4 terram var 150000 km de ustalar değişmem gerektiğini söylediler. servis dışında yaklaşık 400-450 tl gibi masraf gider dediler ( 2 ayrı ustada) başka marka araçlarda bu km de değişiyor.
debriyaj seti kullanımı km ye bakmaz kullanıma bakarfren diskleri balataları km ye bakmaz kullanıma bakartriger kayışı ve seti hem km hemde yıla bakar (5 yıl) hangisi önce dolarsatriger zinciri ve seti km bakar v kayış hem km hemde yıla bakararaç lastikleri kullanıma ve yıla bakarmotor yağı km ve zaman 6 ay abakarhava filtresi yakıt filtresi hem km hem zamana bakar hangisi önce dolarsaşanzıman direksiyon fren yağları hem yıla hem km bakarakü zamana bakar 3-5 yıl gibisizin için faydalı olmuştur umarım herkese iyi akşamlar
hava filtresi 10000 de değişir yada yılda bir tamammı güzel kardeşim
araç üzerinde takılı olan filtreden bahsettim raf ömrü ile ilgili herhangi bir görüş belirtmedim depolama sürelerini bilemem aracın üzerine taktığın anda geri sayım süreci başlar