0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar merhaba,96 model corolla GLİ gazlı aracım var.aracın gazı sıralı değil,hava filtresini yeni değiştirdim.şu an km de ş.içi 230 ykr yakıyor.normalde ne kadar yakması gerekir.[/quote]bence cok fazla yakıyor benzinde benim arac 250 ykr yakıyor oda bazen bence bir problem var ama gaz kullanan arkadaslar daha cok yardımcı olacaktır
bence cok fazla yakıyor benzinde benim arac 250 ykr yakıyor oda bazen bence bir problem var ama gaz kullanan arkadaslar daha cok yardımcı olacaktır[/quote] arkadas bendede 1.3 karbüratölü var benimkide ne yaparsam yapıyım 200 ytl yi buluyor il taktırdığımda 130 ytl yakıyordu anlayamıyorum bir türlü benzinde 240 yakıyordu bedavaya gaz taktırdık bir problem var bir cözebilsem gazı kıstırıyotum araba gaza bastığımda araba gitmiyor arabadan sogudum hele rampaya gelmesin istediğim performans yakalayamıyorum
aracım enjeksiyonlu. lpg kitim normal kit (sıralı değil). hiçbir sorunum yok, şehiriçi 10lt/100km şehirdışı 7-7,5lt/100km yakıyor. kış mevsiminde gayet normal[/quote]Utku Bey sanırım enjeksiyonlular için de birkaç çeşit kit varmış.ben tek çeşit sanıyordum.meğer sıralı sistem ve normal sistem enjeksiyonlu farklıymış,karbüratörlü farklıymış.sizinki de enjeksiyonluların içinde olup sıralı olmayan sanırım.doğru mu?
Utku Bey sanırım enjeksiyonlular için de birkaç çeşit kit varmış.ben tek çeşit sanıyordum.meğer sıralı sistem ve normal sistem enjeksiyonlu farklıymış,karbüratörlü farklıymış.sizinki de enjeksiyonluların içinde olup sıralı olmayan sanırım.doğru mu?[/quote]bizim araçlara iki tip takılıyor. - bildiğimiz sıralı sistem- normal karbiratörlü sistemin enjeksiyonları kapatma modulü eklenmiş hali. buna tek nokta inj. sistemlere uygulanan kit diye geçiyor. normal karbiratörlü gibi mikser koyuluyor emme manifoltunun oraya. ekstradan enjeksiyonları kapatmak için bi tane modül. o kadarhiçbir sorun çıkartmıyor. zaten bizim araçlarımızda silindirler 2şer 2şer çalışır bu yüzden bu kit sorun çıkarmıyor
bizim araçlara iki tip takılıyor. - bildiğimiz sıralı sistem- normal karbiratörlü sistemin enjeksiyonları kapatma modulü eklenmiş hali. buna tek nokta inj. sistemlere uygulanan kit diye geçiyor. normal karbiratörlü gibi mikser koyuluyor emme manifoltunun oraya. ekstradan enjeksiyonları kapatmak için bi tane modül. o kadarhiçbir sorun çıkartmıyor. zaten bizim araçlarımızda silindirler 2şer 2şer çalışır bu yüzden bu kit sorun çıkarmıyor[/quote]şimdi oldu tamamdır.sizinkini tamamen karbüratörlü olan kit sandım.bazıları ucuz olsun diye ondan taktırıyor,motora yazık ediyor.teşekkür ederim açıkladığınız için.