Anket

SAATLER   KALDI.......Makyajlı Aurismi  yeni C4 mü

2011 auris
27 (62.8%)
2011 C4
16 (37.2%)

Toplam Oy Verenler: 43

Oylama kapandı: Mart 01, 2011, 18:47:15

Gönderen Konu: toyota aurismi ? yeni c4 mü?  (Okunma sayısı 28098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota aurismi ? yeni c4 mü?
« Yanıtla #80 : Şubat 28, 2011, 22:09:45 »
Eren ben yeni evliyim. 2 kişiyiz sonuçta, corollada benim çok hoşuma gidiyor ama kocaman araba, tam bir aile arabası :) Bundan sonra allah izin verirse avensis yada corolla alırım :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Şubat 28, 2011, 22:09:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Şubat 28, 2011, 22:14:36 »
Eren ben yeni evliyim. 2 kişiyiz sonuçta, corollada benim çok hoşuma gidiyor ama kocaman araba, tam bir aile arabası :) Bundan sonra allah izin verirse avensis yada corolla alırım :)
Serkan bey aurisle corolla arasında 25cm uzunluk farkı var ,Ama auris 15cm kabin olarak daha yüksek .
çok bir fark yok ,auris sadece biraz daha spor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Şubat 28, 2011, 22:22:00 »
Serkan bey aurisle corolla arasında 25cm uzunluk farkı var ,Ama auris 15cm kabin olarak daha yüksek .
çok bir fark yok ,auris sadece biraz daha spor

Auriste bagaj corollaya göre çok küçük. Benim içinde de zaten hatchback ve spor olması yetiyor :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Şubat 28, 2011, 22:36:54 »
25 cm bagaja veriliyor ortaya yanılmıyorsam 450 lt. bagaj hacmi çıkıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #84 : Şubat 28, 2011, 22:41:36 »

haa bu arada 1.4 dizel ilk kez necati ekiz isimli üyenin aracını kullandım.. bana gelip de 1.4d4d 1.6 benzinliyi geçer diyen olursa cahilliğine veririm.. 1.4 benzinliyi geçerse bile mucize.. direksiyon başında çıldırdım.. üstelik necati benim arabadaydı, ben ona yetişeyim diye sürekli basmaktan yakıt tüketimi de 7.5- 7.9 civarında oldu.. benim araba da o kullanımda 9-10lt lpg yakmıştır..

Ben varım :D onuda senı ve forumdan 1-2 arkadaşı kızdırmak için söylüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Şubat 28, 2011, 23:16:10 »
ha ha ha...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Şubat 28, 2011, 23:49:34 »
bence toyota ile bmw nasıl marka bazında kısaylanamıyorsa citroen ilede toyota kıyaslanamaz...

haa bu arada 1.4 dizel ilk kez necati ekiz isimli üyenin aracını kullandım.. bana gelip de 1.4d4d 1.6 benzinliyi geçer diyen olursa cahilliğine veririm.. 1.4 benzinliyi geçerse bile mucize.. direksiyon başında çıldırdım.. üstelik necati benim arabadaydı, ben ona yetişeyim diye sürekli basmaktan yakıt tüketimi de 7.5- 7.9 civarında oldu.. benim araba da o kullanımda 9-10lt lpg yakmıştır..

çok sevgili dostum türkay :) kardeşim iyide sen benim arabada basmadın ki tamam focusla kalkamıyorum 1.6 ile yanyana da duramıyorum (özellkle uzunda) ama sen o araçta bugüne kadarki en iyi yakıt verisini elde eden kişisin :) yani ben daha bugüne kadar araçta 8 in altını göremedim ki...
dün depoyu dolduruken gene baktım ort. yakıt 8.9 lt :)...yani sen çokda zorlamamışsın işin gerçeği ;) biraz acımıcaksın basacaksın ;) o zman biraz gider gibi yapıyor ;)...

ama geçen gün berkay da hatta yan koltuğundaydı 1.7 dizel chipli full dolu corsayla başa baş kalktık :) orda da biraz sürücü etkeni vardı ama ben gayet mutlu oldum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Mart 01, 2011, 01:10:31 »
bence toyota ile bmw nasıl marka bazında kısaylanamıyorsa citroen ilede toyota kıyaslanamaz...
çok sevgili dostum türkay :) kardeşim iyide sen benim arabada basmadın ki tamam focusla kalkamıyorum 1.6 ile yanyana da duramıyorum (özellkle uzunda) ama sen o araçta bugüne kadarki en iyi yakıt verisini elde eden kişisin :) yani ben daha bugüne kadar araçta 8 in altını göremedim ki...
dün depoyu dolduruken gene baktım ort. yakıt 8.9 lt :)...yani sen çokda zorlamamışsın işin gerçeği ;) biraz acımıcaksın basacaksın ;) o zman biraz gider gibi yapıyor ;)...

ama geçen gün berkay da hatta yan koltuğundaydı 1.7 dizel chipli full dolu corsayla başa baş kalktık :) orda da biraz sürücü etkeni vardı ama ben gayet mutlu oldum :D
doğruya doğru.. yakıt kasmaya çalışıyordum :D ama ciddi ciddi benzinli yeni kasa corolla olsaydı altımda yine 7.5lt yakacaktı :D ben bir hafta kullansam senin aleti ortalamayı 5-6 civarında tutarım da sabır işi :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Mart 01, 2011, 01:23:27 »
doğruya doğru.. yakıt kasmaya çalışıyordum :D ama ciddi ciddi benzinli yeni kasa corolla olsaydı altımda yine 7.5lt yakacaktı :D ben bir hafta kullansam senin aleti ortalamayı 5-6 civarında tutarım da sabır işi :D
biliyorsun zaten iyi gitmiyor o yüzden ben fazla sabırlı davranmıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #89 : Mart 01, 2011, 01:29:07 »
biliyorsun zaten iyi gitmiyor o yüzden ben fazla sabırlı davranmıyorum :)
haklısın canım.. direksiyonuna oturmayan anlayamaz :D ilk sıfırladım, adam gibi kullanıyorum.. len bi baktım ortalamada 12lt yazdı :D aboo dedim direk saldım :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Mart 01, 2011, 09:12:42 »
arkadaşlar arabayıda yeni aldık ,yanlış seçim mi yaptık  :argh: c4 mü alsaydım....:)
Sat, C4 al

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #91 : Mart 01, 2011, 14:39:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Mart 01, 2011, 18:17:30 »
Sat, C4 al
Bende aynı fikirdeyim:)
2011 model auris satılıktır.........:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Mart 01, 2011, 23:40:40 »
haklısın canım.. direksiyonuna oturmayan anlayamaz :D ilk sıfırladım, adam gibi kullanıyorum.. len bi baktım ortalamada 12lt yazdı :D aboo dedim direk saldım :D

yalnız varya türkay bugün olanları bir duysan inanamazsın!!! meğer ben öyle zannediyormuşum diyen tipten..... :D muharrem abinin arabayla kalksa benim araba ne olur?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #94 : Mart 02, 2011, 00:08:32 »
yalnız varya türkay bugün olanları bir duysan inanamazsın!!! meğer ben öyle zannediyormuşum diyen tipten..... :D muharrem abinin arabayla kalksa benim araba ne olur?
olması gereken;
muharrem abiden 3-4 boy
olması muhtemel;
muharrem abi kalkamaz 1 boy
olması çok zor;
muharrem abini ayağı kayar 2 boy geriden kalkar sonra kafa kafaya biter :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Mart 02, 2011, 00:10:45 »
2 yada 3 kez kalktık hepsindede benim araba boy boy! hatta sonuncusunda rahat 3 boy vardı...muharrem abinin ki hep patiye yatıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #96 : Mart 02, 2011, 00:12:03 »
2 yada 3 kez kalktık hepsindede benim araba boy boy! hatta sonuncusunda rahat 3 boy vardı...muharrem abinin ki hep patiye yatıyor...
şaka mı :D muharrem abi filtresiz dolaşmak yüzünden motoru eline aldı demek ki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Mart 02, 2011, 00:14:27 »
şaka mı :D muharrem abi filtresiz dolaşmak yüzünden motoru eline aldı demek ki :D

valla dilediğine sor herkesler oradaydı :D ama muharrem abiye deme kızar bana :)  ben bile şoktayım :D bundan sonra benim arabaya gitmiyor demicem gidiyor aga ;) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #98 : Mart 02, 2011, 09:51:34 »
valla dilediğine sor herkesler oradaydı :D ama muharrem abiye deme kızar bana :)  ben bile şoktayım :D bundan sonra benim arabaya gitmiyor demicem gidiyor aga ;) :D
auris reyis :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Mart 02, 2011, 15:59:48 »
bu gün bi galeriden aradılar bankacı bir vatandaş almak istiyormuş benim arabayı
şimdi ne alayım çelişkisi başladı, gidip şu C4 ü bi incelemem lazım, asıl hedefim avensis ama o da bu sene kasa değiştirecek.... dertli iş valla