Eren ben yeni evliyim. 2 kişiyiz sonuçta, corollada benim çok hoşuma gidiyor ama kocaman araba, tam bir aile arabası

Bundan sonra allah izin verirse avensis yada corolla alırım
Eren ben yeni evliyim. 2 kişiyiz sonuçta, corollada benim çok hoşuma gidiyor ama kocaman araba, tam bir aile arabası
Bundan sonra allah izin verirse avensis yada corolla alırım 
Serkan bey aurisle corolla arasında 25cm uzunluk farkı var ,Ama auris 15cm kabin olarak daha yüksek .
çok bir fark yok ,auris sadece biraz daha spor
Serkan bey aurisle corolla arasında 25cm uzunluk farkı var ,Ama auris 15cm kabin olarak daha yüksek .
çok bir fark yok ,auris sadece biraz daha spor
Auriste bagaj corollaya göre çok küçük. Benim içinde de zaten hatchback ve spor olması yetiyor
25 cm bagaja veriliyor ortaya yanılmıyorsam 450 lt. bagaj hacmi çıkıyor
bence toyota ile bmw nasıl marka bazında kısaylanamıyorsa citroen ilede toyota kıyaslanamaz...
haa bu arada 1.4 dizel ilk kez necati ekiz isimli üyenin aracını kullandım.. bana gelip de 1.4d4d 1.6 benzinliyi geçer diyen olursa cahilliğine veririm.. 1.4 benzinliyi geçerse bile mucize.. direksiyon başında çıldırdım.. üstelik necati benim arabadaydı, ben ona yetişeyim diye sürekli basmaktan yakıt tüketimi de 7.5- 7.9 civarında oldu.. benim araba da o kullanımda 9-10lt lpg yakmıştır..
çok sevgili dostum türkay

kardeşim iyide sen benim arabada basmadın ki tamam focusla kalkamıyorum 1.6 ile yanyana da duramıyorum (özellkle uzunda) ama sen o araçta bugüne kadarki en iyi yakıt verisini elde eden kişisin

yani ben daha bugüne kadar araçta 8 in altını göremedim ki...
dün depoyu dolduruken gene baktım ort. yakıt 8.9 lt

...yani sen çokda zorlamamışsın işin gerçeği

biraz acımıcaksın basacaksın

o zman biraz gider gibi yapıyor

...
ama geçen gün berkay da hatta yan koltuğundaydı 1.7 dizel chipli full dolu corsayla başa baş kalktık

orda da biraz sürücü etkeni vardı ama ben gayet mutlu oldum
biliyorsun zaten iyi gitmiyor o yüzden ben fazla sabırlı davranmıyorum
haklısın canım.. direksiyonuna oturmayan anlayamaz

ilk sıfırladım, adam gibi kullanıyorum.. len bi baktım ortalamada 12lt yazdı

aboo dedim direk saldım
Sat, C4 al
Bende aynı fikirdeyim:)
2011 model auris satılıktır.........
yalnız varya türkay bugün olanları bir duysan inanamazsın!!! meğer ben öyle zannediyormuşum diyen tipten.....
muharrem abinin arabayla kalksa benim araba ne olur?
olması gereken;
muharrem abiden 3-4 boy
olması muhtemel;
muharrem abi kalkamaz 1 boy
olması çok zor;
muharrem abini ayağı kayar 2 boy geriden kalkar sonra kafa kafaya biter
2 yada 3 kez kalktık hepsindede benim araba boy boy! hatta sonuncusunda rahat 3 boy vardı...muharrem abinin ki hep patiye yatıyor...
2 yada 3 kez kalktık hepsindede benim araba boy boy! hatta sonuncusunda rahat 3 boy vardı...muharrem abinin ki hep patiye yatıyor...
şaka mı

muharrem abi filtresiz dolaşmak yüzünden motoru eline aldı demek ki
bu gün bi galeriden aradılar bankacı bir vatandaş almak istiyormuş benim arabayı
şimdi ne alayım çelişkisi başladı, gidip şu C4 ü bi incelemem lazım, asıl hedefim avensis ama o da bu sene kasa değiştirecek.... dertli iş valla