0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teknosa'dan aldıysanız telefonunuzu daha çooook bekleyeceksiniz.
niyeki ?
Sony Ericsson W715 zaten 2.el de bulabilirsiniz vodafone kampanyası olan bi ürün Ama ben anladım ki nokiadan şaşmamak lazım
Belli bir süre sonra telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama alıcak telefon bulamıyorum hiç biri hoşuma gitmiyor önceden şunu istiyorum diyebiliyordum ama öyle bir şey yok
ne kadar para verirsin yeni alacağın telefona ?
e 72 çok büyük ağır ve benim ihtiyaçlarımı aşan bi telefon e 52 i bilmiyorum. Ya işte dokunmatik olsa diyorum ben telefonlara belli bir süre sonra kötü davranmaya başlıyorum şimdikini bozulsun diye yerden yere vuruyorum duvara fırlatıyorum peennnnggggg edip ayrılıyo topluyorum hala devam ediyo
Ercüment bey E72 yi büyük ve ağır diyorsanız o zaman siz E52 yi bi inceleyin derim. tabii bu dokunmatik değil, tuş takımlı.(ikisi de sağlam ve dayanıklı) Yok eğer ille dokunmatik derseniz şu anda nokia C7 en sorunsuz dokunmatiklerden birisi fakat o da E72 ile aynı ebatlarda ve 900 TL civarında. Nokia C5-3 ü inceleyebilirsin. 470 -500 TL arasıistersen aşağıdaki linkten özellikleri ve fiyatarı dahil her şeyini inceleyebilirsin.http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=371946&sp=brand%3dnokia