Gönderen Konu: Telefon garantiye gitti gelmedi !!  (Okunma sayısı 12881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Telefon garantiye gitti gelmedi !!
« Yanıtla #20 : Mart 27, 2011, 02:23:53 »
30 iş günü içerisinde cihazın gelmez ise kabul etmeme hakkın saklıdır. Aynı zamanda belirtilen arızalar gerçekten var ise hakem heyeti aracılığı ile bedel iadesi talebinde bulunabilirsin.
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 27, 2011, 02:23:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #21 : Mart 27, 2011, 20:14:59 »
Teknosa'dan aldıysanız telefonunuzu daha çooook bekleyeceksiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2011, 20:58:19 »
Teknosa'dan aldıysanız telefonunuzu daha çooook bekleyeceksiniz.
niyeki ?
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Mart 28, 2011, 16:03:53 »
niyeki ?

Teknosa görevlileri hangi ürün olursa olsun geri gelse servise yolluyor. O kadar çok servise giden ürün var ki gecikmeler çok fazla oluyor. (gerçek örnek) Bir adam Teknosa'dan boş CD almış, çizik çıkmış geri götürmüş. CD'yi servise göndermişler. Kendi başımıza gelen bir olay. Elektrikli süpürge aldık, kablosu dönmüyor ve makina kafayı yiyor (bağırıyor). Babam aldığı gün götürmesine rağmen ne parasını geri alabildi, ne de iade-ürün değişimi yapabildi. O kadar pislik insanlar ki inat ediyorlar, illa ki yetkili servise gönderecekler. En sonunda babam yılmış (çenelerinden) gönderdi servise. Çoook uzun zaman sonra geri geldi, sorun çözülmemiş. Adamlar bakmışlar süpürgeye, birşey yok diyip geri göndermişler. Süpürgede hala aynı sorun var. En sonunda süpürgeyi .................... (orası konumuzu ilgilendirmiyor)

Bir kötü Teknosa anımız daha:
Bir ev telefonu almıştık, yanında bir de sabit (duvara sabitlenen telefonlar) telefon hediye veriyorlarmış. Biz bunu öğrendiğimizde telefonu aldığımız mağazaya gidip hediyesini istedik. 4 kişi, 1 saat boyunca hediye telefonu bulmak için seferber oldu ama telefon yok. Bizi eve gönderdiler, kargoyla başka yerden getirteceklermiş. 1-2 ay sonra geldi ama onların salakları insanı deli ediyor.

Bu iki (daha fazlasıda varda) olaydan sonra bir daha Teknosa'dan bir ürün almıyoruz. Daha kaliteli hizmet veren Vatan Bilgisayar'ı tercih ediyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 28, 2011, 17:02:37 »
3 kere bahane bularak gönder düzelmedi de yenisini al seni o kadar bekletmişler
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 28, 2011, 17:26:55 »
Telefon markasını da yazabilirseniz, hiç olmazsa aynı telefonu bizler de alıp aynı sıkıntıları yaşamak zorunda kalmayız.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 28, 2011, 17:53:16 »
Sony Ericsson W715 zaten 2.el de bulabilirsiniz vodafone kampanyası olan bi ürün :) Ama ben anladım ki nokiadan şaşmamak lazım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Mart 28, 2011, 17:58:43 »
Sony Ericsson W715 zaten 2.el de bulabilirsiniz vodafone kampanyası olan bi ürün :) Ama ben anladım ki nokiadan şaşmamak lazım :)

Doğrudur. Hiç bir zaman Nokia'dan şaşmayacaksın işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 28, 2011, 18:19:33 »
elektronik cihazlarda servis süresi 30 ( 45 güne denk gelir )  iş günüdür verdiginiz firma cumartesi günleri çalışıyor ise tüketici mahkemeleri  cumartesi günü yarım gün saydıkları için (37 güne düşer ) bu süre  cumartesi çalışmıyor ise 45 gün .bu günün sonunda mesai bitiminde telefon size teslim edilmediyse bu süre zarfında hiç resmi tatil olmadıysa. 46 gün sıfırını veya üst modelini isteme hakkına sahipsiniz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 29, 2011, 21:31:19 »
Doğru söylüyorsunuz. Nokia'dan şaşmayacaksın. Ayrıca bir ürün ilk çıktığında hemen almayacaksın. ortalama 1yıl piyasa yaptıktan tüm değerlendirmeleri gördükten sonra eğer gerçekten o ürüne veya öyle bir ürüne ihtiyacın var ise alacaksın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 29, 2011, 21:40:09 »
Belli bir süre sonra telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama alıcak telefon bulamıyorum hiç biri hoşuma gitmiyor :wacko: önceden şunu istiyorum diyebiliyordum ama öyle bir şey yok :wacko:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 29, 2011, 21:41:21 »
sony ericsson varken başka telefonlara bakmayacaksın :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 29, 2011, 21:49:04 »
Belli bir süre sonra telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama alıcak telefon bulamıyorum hiç biri hoşuma gitmiyor :wacko: önceden şunu istiyorum diyebiliyordum ama öyle bir şey yok :wacko:
Nokia E72 veya Nokia E 52 ye ne dersin? Özellikle dopkunmatik sevmeyenler için düşünülebilecek telefonlar. Her ikisi de aynı özelliklere sahip. Tek fark E72 qwerty klavyeli, E52 ise normal tuş takımı, 3G dahil tüm özelliklere sahip ve dokunmatiklerin, blackbarylerin veya HC Decirelerin 1000 TL den başladığı yerde E 52  - 600 TL civarında , E72 ise (zircon naviga) 730 TL civarında. mutlaka her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. (Dokunmatik sevmeyenler için)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 29, 2011, 21:52:48 »
e 72 çok büyük ağır ve benim ihtiyaçlarımı aşan bi telefon e 52 i bilmiyorum. Ya işte dokunmatik olsa diyorum ben telefonlara belli bir süre sonra kötü davranmaya başlıyorum şimdikini bozulsun diye yerden yere vuruyorum duvara fırlatıyorum peennnnggggg edip ayrılıyo topluyorum hala devam ediyo :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 29, 2011, 21:55:44 »
ne kadar para verirsin yeni alacağın telefona ?
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 29, 2011, 22:01:24 »
ne kadar para verirsin yeni alacağın telefona ?

400-500 en fazla sonuçta yine bıkıcam. Bu telefon mesaj göstermiyor diye değiştirmek isitiyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 29, 2011, 22:01:44 »
e 72 çok büyük ağır ve benim ihtiyaçlarımı aşan bi telefon e 52 i bilmiyorum. Ya işte dokunmatik olsa diyorum ben telefonlara belli bir süre sonra kötü davranmaya başlıyorum şimdikini bozulsun diye yerden yere vuruyorum duvara fırlatıyorum peennnnggggg edip ayrılıyo topluyorum hala devam ediyo :D
Ercüment bey E72 yi büyük ve ağır diyorsanız o zaman siz E52 yi bi inceleyin derim. tabii bu dokunmatik değil, tuş takımlı.(ikisi de sağlam ve dayanıklı)
Yok eğer ille dokunmatik derseniz şu anda nokia C7 en sorunsuz dokunmatiklerden birisi fakat o da E72 ile aynı ebatlarda ve 900 TL civarında. Nokia C5-3 ü inceleyebilirsin. 470 -500 TL arası
istersen aşağıdaki linkten özellikleri ve fiyatarı dahil her şeyini inceleyebilirsin.
http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=371946&sp=brand%3dnokia

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 29, 2011, 22:09:13 »
Ercüment bey E72 yi büyük ve ağır diyorsanız o zaman siz E52 yi bi inceleyin derim. tabii bu dokunmatik değil, tuş takımlı.(ikisi de sağlam ve dayanıklı)
Yok eğer ille dokunmatik derseniz şu anda nokia C7 en sorunsuz dokunmatiklerden birisi fakat o da E72 ile aynı ebatlarda ve 900 TL civarında. Nokia C5-3 ü inceleyebilirsin. 470 -500 TL arası
istersen aşağıdaki linkten özellikleri ve fiyatarı dahil her şeyini inceleyebilirsin.
http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=371946&sp=brand%3dnokia

Cafer bey ben sizden 32-33 yaş küçüğüm bey demeyin lütfen :)

Ya işte kafamda hiç bişi yok şekillenmedi bilmiyorum :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 29, 2011, 22:23:36 »
sony ericsson gösterme :D

5800 zamanının e 250si gibi oldu herkeste var işte beğenemiyorum telefonları. Şuanki telefonum sorunlu olmasa umrumda olmaz.