0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cidden çok hoş duruyor ben sana 2 eksiklik söyleyim hemen ön panjura toyota logosu ve karlığın altında boş yer var dikdörtgen oralara göre ince sis farları var ondan takarsan şahane durur bence sanırım dediğim sis farı oraya tam oturur.[/quote]Hocam Toyota logosu yerine yazısı vardı söktük onu tampondaki diktörgen boşluklardan bahsediyorsunuz anladım o sislerden görmüştüm evet, ama takarsam Dağhan benden özendin der başımın etini yer Sağolun değerli düşünceleriniz için.Aslında daha fazla eksikleri var öncelikli olarak tamponlarını güzelce bi toplatabilirsem iyi olacak. Birazda pas var bazı yerlerinde.
Ulen bir final haftasına girdik, herkes bana ithaf etmiş bir şeyler anca görüyorum.İthaf edilenleri 2 katıyla ithaf edenlere geri ithaf ediyorum Araç güzel araç şimdi doğruya doğru.Bir kaç eksiği var o da başka bir gerçek.Açayım mı bayramlık ağzımı bilmiyorum O araya sis farı çok güzel duruyor.Ayrıca neden başının etini yiyeyim.Yalnız benim sis farının rengi senin aracınkine uymaz.Yanlış hatırlamıyorsam beyazı da vardı bunların.Kadıköy'den aldıydım ben sıkı bir pazarlık ile 20 milyona.O zaman daha sıfırlar atılmamıştı düşün yani o kadar oldu.Taktır sis farını.Söz başının etini yemeyeceğim (nihahahah)[/quote]benimde sınavlar var bu aralar giremedim nete, ithaf etmek kötü birşey mi Ya takılıyorum sana sende ciddiye alıyorsun be hacı Doğru seninkiler maviye çalıyordu sanırım renk olaraktan, beyazını bulalım bakalım.
İstediğin şeyi taktır olum.Sonuçta XL.Ne demişler 'Eşeğe altın semer de vursan yine XL'dir [/quote]adam çatladı ya..
İstediğin şeyi taktır olum.Sonuçta XL.Ne demişler 'Eşeğe altın semer de vursan yine XL'dir [/quote]hadi len belli kimin ki eşşek oldugu
İstediğin şeyi taktır olum.Sonuçta XL.Ne demişler 'Eşeğe altın semer de vursan yine XL'dir [/quote]Ben güzeli neyleyim XL benim olmadıkça diyecektin heralde dağhan