0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba 2008 comfort d-4d aldım.toyota sorunsuz demişlerdi fakat benim ilk farkettiğim el freni tutmuyordu bu normal mi yoksa gözden kaşmış olabilir mi?Böyle sorun yaşayan arkadaş var mı?[/quote]bırakında böyle ufak tefek sorunlar olsun millet nelerle uğraşıyor, kimisi marş motoru, kimisi egr vs
hiç mi tutmuyor....toyotalarda el freni 8. 9. dişte tutuyor.özellikle öyle yaptıklarını söylemişlerdi.[/quote] mutlaka 8. veya 9. dişte tutuyordur ama ben daha ilk dişte kemik gibi tutması gerektiğini düşünüyorum.ayrıca neden özellikle öyle yaptıklarını biliyor musunuz?Size bu bilgiyi kim söyledi[quote=Yaman Eligül]Sıfır arabada olmaması gerekir, git 40bin ytl para say sonra kontrolleri yapmamıs araba versinler.[/quote][quote=Yaman Eligül]Sıfır arabada olmaması gerekir, git 40bin ytl para say sonra kontrolleri yapmamıs araba versinler.[/quote] Bende öyle düşünüyorum.Sorun çıkarmıyan araba diye severek bi kuçak para ver daha ilk günden sorun yaşa!!İnsanın aklında ister istemez bir çok soru işareti kalıyor
Kardeşim tek dişte kemik gibi tutmasını istemek ve bunun için el frenim tutmuyor deyip konu açmak saçmalık.En ideali "toyota için" 4-5 yada 6 dişte tutmasıdır...[/quote]evet yukarıda arkadaşımızın dediği gibi yüksek dozda katılıyorum öğle yazınca bende hiç tutmuyor sandım. ..
mutlaka 8. veya 9. dişte tutuyordur ama ben daha ilk dişte kemik gibi tutması gerektiğini düşünüyorum.ayrıca neden özellikle öyle yaptıklarını biliyor musunuz?Size bu bilgiyi kim söyledi Bende öyle düşünüyorum.Sorun çıkarmıyan araba diye severek bi kuçak para ver daha ilk günden sorun yaşa!!İnsanın aklında ister istemez bir çok soru işareti kalıyor[/quote]servis danışmanı söyledi
[font=Times New Roman][size=3][color=#3366FF]arkadaşlar merhaba 2008 comfort d-4d aldım.toyota sorunsuz demişlerdi fakat benim ilk farkettiğim el freni tutmuyordu bu normal mi yoksa gözden kaşmış olabilir mi?Böyle sorun yaşayan arkadaş var mı?[/quote]mümkün değil arkadaşım bende 97 yeni kasa corolla dizel var el freni süper tutuyo ...önceki aracım passattı... bence teknik hata var servise baktır... saygılar[quote=faruk efe][font=Times New Roman][size=3][color=#3366FF]arkadaşlar merhaba 2008 comfort d-4d aldım.toyota sorunsuz demişlerdi fakat benim ilk farkettiğim el freni tutmuyordu bu normal mi yoksa gözden kaşmış olabilir mi?Böyle sorun yaşayan arkadaş var mı?[/quote]pardon 2007 corolla yanlışlıkla 97 yazmışım:)[quote=faruk efe][font=Times New Roman][size=3][color=#3366FF]arkadaşlar merhaba 2008 comfort d-4d aldım.toyota sorunsuz demişlerdi fakat benim ilk farkettiğim el freni tutmuyordu bu normal mi yoksa gözden kaşmış olabilir mi?Böyle sorun yaşayan arkadaş var mı?[/quote]pardon 2007 corolla yanlışlıkla 97 yazmışım:)