Gönderen Konu: Kapı Koruma Bandı  (Okunma sayısı 3502 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Kapı Koruma Bandı
« : Ocak 10, 2008, 09:39:46 »
Merhaba arkadaşlar

Toyota Yaris yan koruma bantlarını ve tampon koruma bantlarını Ankara'da temin edebileceğim yan sanayi satan bir yer biliyormusunuz? Toyota yedek parçadan öğrendiğime göre bu parçaların orjinalleri çok pahalı geldi bana. Sadece kapı korumalara boyalı 250 YTL dediler. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Kapı Koruma Bandı
« : Ocak 10, 2008, 09:39:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Kapı Koruma Bandı
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 15:51:23 »
Alıntı yapılan: Caner TÜMAY
Merhaba arkadaşlar

Toyota Yaris yan koruma bantlarını ve tampon koruma bantlarını Ankara'da temin edebileceğim yan sanayi satan bir yer biliyormusunuz? Toyota yedek parçadan öğrendiğime göre bu parçaların orjinalleri çok pahalı geldi bana. Sadece kapı korumalara boyalı 250 YTL dediler. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
[/quote]

Ben arabayı alırken (15 Ocak 2008) 150 YTL demişlerdi, biraz kasınca hediye etmişlerdi. Tamponlar için bende almayı düşünüyorum bilen birileri vardır inşallah.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Kapı Koruma Bandı
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2008, 15:58:44 »
Alıntı yapılan: Caner TÜMAY
Merhaba arkadaşlar

[/quote]

Caner bey,

Ben Toyan çalışanıyım, buyrun gelin size özel pazarlık yaptım kapı ve tamponu birlikte boyalı 250 ytl ye verceğiz.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Kapı Koruma Bandı
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 16:12:04 »
Alıntı yapılan: Adil ULUTAŞ
Caner bey,

Ben Toyan çalışanıyım, buyrun gelin size özel pazarlık yaptım kapı ve tamponu birlikte boyalı 250 ytl ye verceğiz.
[/quote]

Başka yerde aramaya gerek yok bence iyi fiyat.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"