0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlarToyota Yaris yan koruma bantlarını ve tampon koruma bantlarını Ankara'da temin edebileceğim yan sanayi satan bir yer biliyormusunuz? Toyota yedek parçadan öğrendiğime göre bu parçaların orjinalleri çok pahalı geldi bana. Sadece kapı korumalara boyalı 250 YTL dediler. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.[/quote]Ben arabayı alırken (15 Ocak 2008) 150 YTL demişlerdi, biraz kasınca hediye etmişlerdi. Tamponlar için bende almayı düşünüyorum bilen birileri vardır inşallah.
Merhaba arkadaşlarToyota Yaris yan koruma bantlarını ve tampon koruma bantlarını Ankara'da temin edebileceğim yan sanayi satan bir yer biliyormusunuz? Toyota yedek parçadan öğrendiğime göre bu parçaların orjinalleri çok pahalı geldi bana. Sadece kapı korumalara boyalı 250 YTL dediler. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.[/quote]Caner bey,Ben Toyan çalışanıyım, buyrun gelin size özel pazarlık yaptım kapı ve tamponu birlikte boyalı 250 ytl ye verceğiz.
Caner bey,Ben Toyan çalışanıyım, buyrun gelin size özel pazarlık yaptım kapı ve tamponu birlikte boyalı 250 ytl ye verceğiz.[/quote]Başka yerde aramaya gerek yok bence iyi fiyat.