Anket

TCT Çadır Kampı.

Çok iyi, maceralı ve heyecanlı olur. İsterim.
Böyle şeylere gelemem ve doğada gece geçiremem.

Gönderen Konu: TCT Çadır Kamp.  (Okunma sayısı 57123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Çadır Kamp.
« Yanıtla #200 : Şubat 15, 2011, 14:37:28 »
Pazar sabahı çıktık yola gidiş geliş 400 km bulan bir yol istanbuldan
Ulaşım: istanbul-ankara otobanından boludan once akyazı sapagından sapılıyor kuzuluk kaplıcaları gecılıp dokurcuna gelınıyor
orada kucuk bır tabela var sağ tarafta daha sonra 9 km bozuk bır yol var ama çok guzel bır yol yeşillik ve şelalerın arasından giden bir yol

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Şubat 15, 2011, 14:37:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Şubat 15, 2011, 14:48:39 »
"Sülüklügöl'ün oluşumu çok eski yıllara dayanmaktadır.Yapılan jeolojik inceleme sonuçlarına göre sülüklügöl tektonik bir set gölüdür.Büyük bir deprem sonucu bölgede göçme meydana gelmiş ve göçen bölüm yeraltı suyu  dere suyu ile dolmuştur.Göçmenin bugüne taşınan izi gölün yayla etekleri tarafındaki "sarı yar" diye bilinen uçurumlardan da görülmektedir.Aşağıda davlumbaz ve göynük yaylalarından kuş bakışı çekilen fotoğraflarda göçük alanlar görülmektedir.

Göçme ile birlikte ağaçlar su altında kalmış ve halen günümüzde göl içerisinde dikili şekilde ağaç gövdeleri görülmekte, başka yerde bulamayacağınız bir manzara sunmaktadır. Özellikle su seviyesinin azaldığı agustos-eylül aylarında gölün yüzeyi adeta dikili ağaçlarla kaplanmaktadır.Göl yüzeyinde bu böleye ait küçük yapraklı nilüferlere de rastlanmaktadır. Bölgede Sülüklü göl dışında 1-2 kilomerelik yürüyüş mesafelerinde 2 adet daha göl bulunmaktadır.Sülükllügölden sonra bölgedeki en büyük gölün ismi  Kavaklıgöl'dür. Sülüklügöl'de alabalık, kızılkanat ve gümüş balıkları doğal ortamda yetişmektedir. Sülüklügöl'e ismini veren sülüklere ise kavaklı göl civaında rastlanmaktadır. Sülüklügöl'de geçmişte çok miktarda yaşayan ve çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan sülükler göle bırakılan balıklar tarafından yenerek nesli tükenme noktasına gelmiştir. Yörede Gölün ismi Sarıgölcük olarak adlandırılır, ismini oluşumu sırasında meydana gelen sarı topraklı göçükten almıştır.Sarıyar ve Sarıgöl birbirini tamamlayan iki doğa harikasıdır.Bölge kaplıca,yayla ve traking alanları açısından zengin bir doğaya sahiptir."

http://www.suluklugol.com/page3.php adlı sitede göl böyle anlatılmış.
   Bu sitedende bir kaç fotoğraf bakabilirsiniz
http://www.gezinotlari.net/yer.asp?id=49
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Şubat 16, 2011, 10:34:05 »
Arkadaşlar çevre konusunda bilgim olmadığı için pek yazmyorum ama üstüme düşen görev olursa zevkle yerine getiririm.Genelde konuşulan yerler bana çok uygun çünkü Ankara - İstanbul arasında bulunuyorum :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #203 : Şubat 17, 2011, 10:31:04 »
Sülüklü göle daha önce gittim ben.Doğa harikası bir yer.Gölün kenarına kadar araçlar gidebiliyor.Yol toprak.Yalnız otomobille gittik biz sorun olmadı.3-4 saat kaldık piknik yaptık tek kişiye bile rastlamadık.Hele bu mevsimde doğa ile başbaşa ıssız bir yerdir fakat herhangi bir sorunda medeniyet yürümeyle 1-2 saat uzağınızdadır.Ben gelebilirmiyim bilmiyorum ama kamp yapmaya çok uygun gezilesi görülesi bir yer.
Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim değerli arkadaşlar;daha önce dışarıda gecelememiş arkadaşlar eğer böyle bir organizasyona katılırsanız çekeceğiniz zorluğa ilk önce beyninizde kendinizi hazırlamalısınız.Ne kadar hazırlanırsanız ve gerekli malzemeleri teminde etseniz yatağınızda ki rahatlığı ve sıcağı bulamayacağınızı bilmelisiniz.Sonra şok olmayın.Soğuk çok büyük bir sorun olacaktır.Ama yinede böyle bir organizasyonun çok zevkli geçeceğini düşünüyorum.Eğer beni engelleyen bazı durumlarım olmasaydı %100 katılırdım.Sülüklü gölde yapılacak bir kampın herşeye rağmen çok zevkli ve eğlenceli geçeceğini tahmin ederim.
Sonuç olarak daha önce Sülüklügöle gitmiş birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #204 : Şubat 19, 2011, 03:56:15 »
böyle bi organizasyon olursa seve seve katılırım forumu aktif takip edemiyorum 555 966 91 44 numaram lütfen banada ulaşıp haber verirmisiniz__?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #205 : Mart 24, 2011, 19:29:26 »
kayserinin yahyali ilcesine gelin güzel yerler bilirim ayni zamanda memleketim. :)
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #206 : Mart 25, 2011, 13:21:21 »
kayserinin yahyali ilcesine gelin güzel yerler bilirim ayni zamanda memleketim. :)
2 yıl oda arkadaşım yahyalılıydı, sevmezdi hiç :) neresi güzel ki yahyalının?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #207 : Mart 25, 2011, 13:25:21 »
her tarafi güzel o arkadasin kiymetini bilmemis selalesi var doga güzelikleri var gelin ben sizi götüreyim :)
ayrica kabuzbasi selalesi var dünyanin 8inci harikasi görülmeye deger bu temmuz gelin bulusalim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #208 : Mart 25, 2011, 13:29:38 »

Türkayım cevap vermen hata ya bu arkadaşa :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #209 : Mart 25, 2011, 13:33:21 »
neresi sacma mesut abi üzme beniiiii :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #210 : Mart 25, 2011, 13:34:29 »
her tarafi güzel o arkadasin kiymetini bilmemis selalesi var doga güzelikleri var gelin ben sizi götüreyim :)
ayrica kabuzbasi selalesi var dünyanin 8inci harikasi görülmeye deger bu temmuz gelin bulusalim

Bizim arka bahçede dünyanın 8. harikası hertürlü ot var ağaç var daş var torpak var onları geçtim bir ton japon var vtecten tut 4afeye kadar peeehhhh :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #211 : Mart 25, 2011, 13:36:24 »
Bizim arka bahçede dünyanın 8. harikası hertürlü ot var ağaç var daş var torpak var onları geçtim bir ton japon var vtecten tut 4afeye kadar peeehhhh :D :D
nekadar komiksin sagol iyi moral verdin bana bu yahlayi görmek icin ta amerikadan gelen var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #212 : Mart 25, 2011, 13:51:05 »
ahmet reis idolüm mesut abi ya :D ona cevap vermicem de kime vercem :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #213 : Mart 25, 2011, 14:01:39 »
nekadar komiksin sagol iyi moral verdin bana bu yahlayi görmek icin ta amerikadan gelen var

Herkes öyle der sen sağol Ahmet :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #214 : Mart 26, 2011, 00:01:40 »
ahmet reis idolüm mesut abi ya :D ona cevap vermicem de kime vercem :D

Allah iyiliğini versin kardeşim :D :D

Ahmet kardeşim toplantı öyle sen canın istediğinde düzenlenmez madem bir mekan var güzel dediğin önce birkaç fotoğrafını koyarsın yakın illerde oturanlar için bir başlık açarsın ve böyle bir yer var der fotoları eklersin arkasındanda burda bir toplantı yapsak gelebilecek yada gelmek isteyen varmı desen, sonrada ortaklaşa bir tarih belirleseniz ne güzel olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #215 : Mart 26, 2011, 17:45:42 »
Allah iyiliğini versin kardeşim :D :D

Ahmet kardeşim toplantı öyle sen canın istediğinde düzenlenmez madem bir mekan var güzel dediğin önce birkaç fotoğrafını koyarsın yakın illerde oturanlar için bir başlık açarsın ve böyle bir yer var der fotoları eklersin arkasındanda burda bir toplantı yapsak gelebilecek yada gelmek isteyen varmı desen, sonrada ortaklaşa bir tarih belirleseniz ne güzel olur ;)
tmm fotograflari var link vereyim ozaman
http://www.panoramio.com/user/2410355

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #216 : Mart 26, 2011, 18:19:08 »
Gelmeyi çok isterim ama edirnedeyim gurbetteyim devamsızlık oldu 11  :D
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #217 : Mart 28, 2011, 12:43:11 »
  Ormanın içinde ve su kenarında güneşin doğuşuna uyanmak ne de güzel olurdu şimdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #218 : Mart 28, 2011, 14:25:03 »
   Kaz Dağlarından Altınoluk'a inerken gözüme kestirdiğim güzel yerler oldu.Ve aklımdan bu konuda geçti.Dere kenarında ve deniz manzaralı bir yer ne güzel olur Hakan abi....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #219 : Mart 28, 2011, 18:08:47 »
  Oralar zaten çok geniş ve doğası çok zengin yerler Özcan. Harbiden Türkiye'nin değerini bilmek lazım ama sürekli dört duvar arasında ve şehrin göbeğinde yaşayarak değil.