Anket

TCT Çadır Kampı.

Çok iyi, maceralı ve heyecanlı olur. İsterim.
Böyle şeylere gelemem ve doğada gece geçiremem.

Gönderen Konu: TCT Çadır Kamp.  (Okunma sayısı 57119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Çadır Kamp.
« Yanıtla #160 : Şubat 12, 2011, 18:57:01 »
Daha önce Düzce pikniğinde gidilen Güzeldere Şelalesi kamp alanı kütük evleriyle kamp için çok müsait olur...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Şubat 12, 2011, 18:57:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Şubat 12, 2011, 20:13:26 »
  Düzce tarafı bece de uygundur herkes hemfikir ise ama dediğim gibi hani medeniyetten uzak bir yer olmalı, araçla gitmenin yanında belli bir süre yürüyerek medeniyetten tamamen uzaklaşıp doğanın göbeğinde konaklama yapılmalı ki anlamı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Şubat 12, 2011, 20:25:50 »
  Düzce tarafı bece de uygundur herkes hemfikir ise ama dediğim gibi hani medeniyetten uzak bir yer olmalı, araçla gitmenin yanında belli bir süre yürüyerek medeniyetten tamamen uzaklaşıp doğanın göbeğinde konaklama yapılmalı ki anlamı olsun.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Şubat 13, 2011, 20:41:34 »
   Dün Ali YILDIRIM ile birlikteydim.Ali'den öğrendim kadarıyla dediğim yerin adı Sinekli Yaylasıymış...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #164 : Şubat 13, 2011, 20:50:44 »
  Peki tam doğanın içinde mi acaba? Yani araçlar vs. bırakıldıktan sonra doğanın içine belli bir süre yürünecek mi?

Çok eskiden Antalaya'da Olympos'a giderdim tamamen medeniyetten ayrı bir yer olduğu için. Tek medeni aygıt hatırladığım kadarı ile radyo idi. :) Yemekler bile bahçelerden toplanan ürünlerle, kahvaltıdaki yumurta daha yeni kümseden alınmış olarak yapılırdı. Duyduğum kadarı ile şimdi lazer gösterileri oluyormuş geceleri falan. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Şubat 13, 2011, 20:54:13 »
Daha önce Düzce pikniğinde gidilen Güzeldere Şelalesi kamp alanı kütük evleriyle kamp için çok müsait olur...
o buluşmada gittiğimiz yer mi emre abi ? orasıysa süper fikir gerçekten.. gerçi çok medeniyetten uzak olmuyor ama olsun :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #166 : Şubat 13, 2011, 20:58:30 »
  Peki tam doğanın içinde mi acaba? Yani araçlar vs. bırakıldıktan sonra doğanın içine belli bir süre yürünecek mi?

Çok eskiden Antalaya'da Olympos'a giderdim tamamen medeniyetten ayrı bir yer olduğu için. Tek medeni aygıt hatırladığım kadarı ile radyo idi. :) Yemekler bile bahçelerden toplanan ürünlerle, kahvaltıdaki yumurta daha yeni kümseden alınmış olarak yapılırdı. Duyduğum kadarı ile şimdi lazer gösterileri oluyormuş geceleri falan. :):):)
    Olympos eskisi gibi değil abi.Suyu çıktı anlayacağın.O tarflarda artık daha bakir yerler bulman gerekecek...
Ali'ye nasıl gidilir durumu nedir diye sormadım açıkçası.Aklıma gelmedi.Düzce.com adresinde aşağıdaki gibi bir yazı var.
"Sinekli Yaylası her yıl yapılan şenliklerle bilinmektedir. Düzce’ye 35 km mesafede olan Yayla’ya Beyköy Belediye’si, Uğur Köyü Samandere Köyü Şelale güzergahından ulaşılmaktadır. Ayrıca Abat Gölü yol güzergahından da ulaşım sağlanmaktadır. Her yıl yapılan Sinekli yayla şenliklerine katılım oldukça fazladır."
    İstediğimiz gibi bir yer vardır diye düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #167 : Şubat 13, 2011, 21:00:20 »
hakan abi bakir bir yer istiyorsan karaburunu öneririm.. yolu ciddi anlamda çok kötü o yüzden bakir kalmış yerlerden biri.. (gerçi kime anlatıyorum :D )
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #168 : Şubat 13, 2011, 21:11:08 »
  Daha araştırmak lazım oraları Özcan, herkesin fikri ve bilgisine başvurmak lazım ama ortalarda bir yer (Düzce civarı) mantıklı gibi.

Türkay, bahsetttiğin İzmir Karaburun ise biliyorum. :) Gitmiştim o yollarda, hatta küçükken araçta çıkarmıştım midemdekileri, harbi viraj viraj viraj dimi. :) Ama doğası çok güzeldi gerçekten, çok bakir bir yerdi, sadece denizde kestanesi boldu. Gerçi şimdi işimize yarar bu durum, yemek sorunu olmaz pek. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #169 : Şubat 13, 2011, 21:13:37 »
evet abi izmir karaburun :D dediğin gibi sürkli viraj ve o virajlara dayanan küçük çocuk görmedim hiç :D doğası hala çok bakir çünkü hala viraj viraj viraj :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Şubat 13, 2011, 21:17:59 »
Arkadaşlar amaç hep birlikte olmak ve biraz doğa biraz macera birazda stres atma gözüyle bakıyorum ben olaya.Fakat görüyorum ki olay resmen safariye gidiyor :) Yahu doğal ortam tamam ama abartmayalım isterseniz.Bana abartı gelen noktaya gelirsem.Araç girmeyen yer yada medeniyetten uzak yer noktası.Ben umarım olmaz da herhangi bir acil durumda bir şeyler yapabileceğimiz, insanlara rahat ulaşabileceğimiz bir yer olmasınım şart olduğunu düşünüyorum.Tamam herkes kendini korur ( :) kadın ve çocuklar hehehehe ) ama hastalık olabilir hayvan ısırması olabilir ...yaralanma (kayma düşme filan)
Bunları herkes düşünmüştür illaki ama en azında acıl durumda araçlara ulaşım kolay olmalı.Gördüğüm kadarı ile hiç birimizde 4x4 yok bir ara hilux lafı geçti ama...söz edilen yerlerden hiç birine gitmedim ama cografik olarak bolu hepimizin ortası....Daha önce gidilen bir yer seçilip sınırlar zorlanabilir....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #171 : Şubat 13, 2011, 21:25:36 »
  Bunların önlemleri zaten önceden alınmalı, yanımızda gerekli malzemeler de getirmeliyiz bu tip durumlar için. Doğa'da yaşamayı o kadar unutmamışızdır sanırım. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Şubat 13, 2011, 22:10:31 »
Gezenbilirdeki gezileri okumak lazım, tercihen bir kişinin daha önce tecrübe ettiği bir coğrafya olmasında fayda olacaktır.

Acil durum konusunda çok fazla endişelenmemeliyiz derim, sanırsam ki kafile yapısına göre maksimum 3-5 km kadar araçlardan uzaklaşabiliriz. Öncelikle bu uzaklık acil durumlar için yeterli olacaktır ve göz ardı edilmemesi gereken  diğer durum ne yaparsak yapalım herhangi bir yürüyüşe dahi çıktığımız takdirde aracın yanında bile kamp kurulsa 1 saat kadar uzakta olunacaktır araçtan.

Genel olarak bu tarz gezilere tamamen evinden toplu ulaşımla vs. çıkan gezgin arkadaşların başına dağcılık, kaya tırmanışı disiplinleri dışında bir şey geldiğini duymadım, okumadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #173 : Şubat 13, 2011, 22:13:59 »
ben bırakmam arabamı öyle 3-5km uzakta, küser sonra bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #174 : Şubat 13, 2011, 22:42:44 »
ben bırakmam arabamı öyle 3-5km uzakta, küser sonra bana :D

Al benden de o kadar :D

Ayrıca üst yorumlarda gördüğüm kadarıyla Düzce'de ki gittiğimiz şelaleye olur demişsin. Ben var ya o merdivenleri bir daha hayatta inip çıkmam taaaam mı :lol: Ya şaka bir yana cidden ölüm o merdivenler, yaşlı ve yorgun bir bünyeyim ben :( Metrelerce aşağıdaki şelale manzarası dışında da bir esprisi yoktu oranın şahsen.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #175 : Şubat 13, 2011, 22:45:37 »
ben seni gençleştiririm, sabah akşam o merdivenlerden indiririm seni bak nası gençleşion :D çok uyuşukluk iyi değil boşver :) ben su adamıyım.. bana su olsun yakında bir yerde tamamdır.. bence de bi numarası yok oranın ama su var işte aşağıda bir yerlerde :D bana kalsa basalım ayvalık buluşmasını yaptığımız yere gidelim, orda bir plaja ait olmayan bir nokta bulup kurulalım ağaç altına bir yere ama öyle bir plana da taylan, tunç, ben katılırız sen bile gelmezsin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #176 : Şubat 13, 2011, 22:47:37 »
Belli olmaz ne buluşmalara gittim ben :rofl: Yine de Ayvalık falan uzak yahu.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #177 : Şubat 13, 2011, 22:51:05 »
Yine de Ayvalık falan uzak yahu.
demiştim ben :D :D  ama fena mı olur allasen.. gerçi denizi çok yosunluydu.. gelin çeşmeye gidelim o zaman :) ılıca plajının hemen üst tarafında kamp alanı var :D medeniyetle içiçe ama alabildiğine medeniyetten uzak :D ya da ya da inalim kaş-kalkan taraflarına, ölü denize falan.. ben su olmayan yerde bunalırım :D fıratla dicle arasına konuşlansak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #178 : Şubat 13, 2011, 22:54:32 »
  Kaş,Fırat ve Dicle süper olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Şubat 13, 2011, 22:56:04 »
Uzak olmaz mı biraz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma