0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üstünden geçmişsin sanırım, nalları dikmiş. Ama araç harbi güzel, söze gerek yok. Güle güle kullan. Forumumuzda bir renocu moderatör de vardı yanılmıyorsam.
Megane'ı seviyorum yaa , araba gerçekte olduğundan iki kat daha hızlı hızlandığını zannettiriyor insana Dedemdede 1.6HB Clio var , 12 yaşında çok tatlı bir oyuncak
Maşallah Allah kaza bela vermesin..
Megane'ı seviyorum yaa , araba gerçekte olduğundan iki kat daha hızlı hızlandığını zannettiriyor insana
Emre, Moderatör dedim ama dikkat et. Bir ara imzasında ''altımda Toyota, aklımda Reno'' yazıyordu.
Tamama arabanız size çok güzel geleblir,hatta resim çekilen yerlere bakarsak dengeli ve güçlü gibi duruyor ama bende Renaultlara ısınamayanalardanım.Kaza bela vermesin Allah...
Bende sevmem reno ama 99 dan beri tas gibi kalmis mi kalmis gayet de temiz duruyor. Allah daha uzun yillar nadip etsin megaaanenizle size =)
yaşına göre çok temiz araba allah düz bastırsın 8valfleri de iyi gidiyormuş 16v var bizde toyotadan sonra performans olarak memnun kaldığım araçlardan birisi gerçekten... tabi megane 1 ler sadece 2 leri karıştırmayalım