0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi yakıt'ta ekonomi arama gel oto gaza
geliyorum geliyorum az kaldı bugün kararımı verip randevumu almayı düşünüyorum
Habere bak çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Ciddimisin ? sadece sevindinmi Hasan Hayal kırıklığı yaşıyorum şuan Haber Manşet bence, sırf bu habere konu bile açılır
Bizi bu hale getirenler utansın Metin abi
Kim utanacak ki ? Sorsan sorumlu bulamazsın Herkes kendince haklı.. Hasan Lovato konusunda ne diyorsun bugünkü fikrin ne ? (konuya dönelim Hasan)
Ben Lovato kullanmadım ama sen araştırmışsındır hem uygun hem temiz bişey olsun Metin abi
Yok çok araştırmadım ama sistem parçalarının orjinal kutusunu açarak içinden çıkan ambalajlamayı görünce bile cazip geldi sadece teknik olarak çok fazla bir incelemem olamadı.
Sonuç olarak izlenimlerine göre kararın Lovato'mu?
Şuan atiker'den daha ağır basıyor uzun vadede Net karar veremedim, forum bayağa ilgili olduğu için bu konuyla atikerciler taktırdığından zaten memnun bende güveniyorum markaya fakat lovato aklımı çeldiğinden aslına bakarsan lovato kullanılarının mesajlarını bekliyorum. Ve kullanan yok olduğu ama önerdiklerini görüyorum değişik bir durum
Ozaman a) Atiker b) Lovato
Bu soruyu ben soruyorum zaten edit : birisi seçimim olabilir ama hangisi
Cevap veriyorum a) Atiker Açıklama: Kendim de atiker kullandığım için
e normal atiker demen tabi. Hasan ne kadar zamandır takılı sistem,kaç km oldu
hayırlısı daha var zamanı parça değişikliğine çünkü garanti devam ediyor belki bir filtre değişimi yaparsın artık bu sefer, ama mutlaka o güzel cep telefonunla çıkan filtrenin resmini çek
Sırf senin için bu isteğini o güzelim cep telefonuyla ölümsüzleştiricem Metin abi
Tamam mutlaka ama Bu arada güncel bir haber aldım eskişehir piyasası için 9 bayiden 2'si atiker bayiliğini bırakmış devamı gelebilirmiş iyice karıştı ortalık
Bayilik çokta önemli değil bence Metin abi ustan iyi olacak
Neden bırakmış acaba o da önemli bence