0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vallahi ya doğru söylüyorsun Ercü Ben oraları pek iplemeyince fazla yakmasın diye ondan yazmamıştım
Olurmuuuu hiç ayıp vallahi Hatta bazen o 150 metre arasına 3 tane kasis sığdırıyorlar ya şaşırıyorum heyt be belediyem çalışıyor diyorum içimden
İş yapıyor şehir hesapta. İstedikleri yere bayır,tepe,trafik lambası koysunlar artık benim LPG'm var kasislerde de yavaşlıcam bundan sonra, kırmızıda da geçmicem beklicem
Bu lpg nelere kadir bi trafik canavarınıda aldı içimizden
herbiri birer şaka tabiki canavar değilim, sadece şehiriçi bazen kemer takmıyorum itiraf ediyorum
Kemer şart
Mutlaka tabide, benim kemerimden çok daha gözler neler görüyor trafikte hala stop lambası, sinyali, farı yanmayan araçlar vs Ama ne olursa olsun lovato takılı olacak Ercü araçta
Erdem şu lpgyi taktırdıktan sonra babanda veya sende Metin abideki etkiler görüldümü "kırmızı ışıkta geçmeme kasislerde yavaşlama " falan
göürülmez mi ercü lpgye birşey olur diye gaz bile basmıyorum debriyajla gidiyorum
metin abi konuyu yeni görüyorum bizim araçtada lovato var fast system mi bilmiyorum :/ takılalı 600 km yol yapmışız için rahat olsun seçimin gayet güzel en ufak bi ses yok araçta enjektörler filan,bizim araç 60 liralık gaz ile 380 km yol yaptı ve her geçen sürede daha az yakıyor bütün parçalarının italyan malı olması ayrı bir güzellik tabi
Mutlaka yaşanıyor emin ol faydalı bişey