0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir tanede lovato kullanan olsun dedim forumda güncel
Lpg olsunda Atiker Lovato farketmez onlar kardeş
Metin abi şehirler arası işine 2 hafta sonra bakıcaz 2 hafta sonra bi bursaya gidip gelicem ama Bursadada şehir içinde epey gezerim sanırım akrabalar çok illaki gitmişken uğramak gerekiyor ama depoyu fulleyip ir depo ile toplam kaç km yol katedebilirim bakıcam
Mesut abi Yola çıkarken doldur depoyu birde bursaya yaklaşırken doldur ortaya çıkar 170-175 krş yakar bence
Benzinde 5.3 litre yakıyorsa lpg'de %20 litre olarak daha fazla yaktığını düşünürsek 6.4 litte lpg demek Buda 6.4 lt * 2.25 tl = 14.40 / 100 = 14.4 kuruş daha bile aşağıya düşer yol durumuna göre
Neden çıkacak ki ? şehiriçi değeri belli onun altında olacağı kesin ;)arada abi demek istedin mi ? çok ayıp çok
Rakımda önemli tırmanıştamı olur giderken iniştemi olur çoğunluk oda önemli faktör yakıtta Mesela ben eskişehir'den ankara'ya giderken daha çok yakıt yakıyorum, ama dönüşte giderken ki yaktığım yakıtı yakmıyorum mesela Eskişehir rakım 788, Ankara rakım 890 sanırım zaten dönüş yolculuğum daha rahat oluyor çabucak geliveriyorum sanki
Hasan güzel fikir ama Metin abinin dediği gibi gidiş hep rampa onu ne yapıcaz
Teşekkür ederim Ercü Haberim var Ercü merak etme, ama yağ eksiltme durumunu çok abartmaya gerek yok. Bende hiç eksiltme yok gulf 10/40 diye bir marka kullandım son değişimde yağdanmıdır,kullanımdamıdır bilmiyorum ama şuana hiç eksiltme olmadı. Buna rağmen rutin zaten kronikleşmiş sıkıntıdan kontrolü elden bırakmıyorum böylede devam eder
Hayırlı olsun bende Lovato kullanıyorum,takılalı 6000 km oldu şükür bir sıkıntı yok.100 km de 8,1 litre ile 8,5 litre arasında değişen değerlerde kullanıyorum.(Şehir içi ve şehir dışı karışık)Ercüment,yağ yakma konusunda şahsi fikrim ve gözlemim,ne kadar devirli kullanırsan o kadar çok yakıyor.
Öncelikle teşekkürler memnun kalacağım gibi görünüyor. Yüksek devirde eksiltme yorumunuza da katılıyorum. Fakat ciddi sorunum yok sadece kontrollüyüm. Tüketim değerleriniz bence güzel, Eskişehir'de sadece yakıtı bir miktar etkileyebilecek çevreyolumuz var geri kalan şehiriçi ve 100-150 metrede bir ışık maalesef Bu şartlarda umarım bende aynı değerleri yakalarım.
aaaaa oldumu 100 150metre ışık arası kasisleri unuttun abicim