Gönderen Konu: çeviri yardımı  (Okunma sayısı 1003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
çeviri yardımı
« : Ocak 16, 2011, 23:12:05 »
Arkadaşlar beslediğim bıldırcınların yumurtalarından civciv elde etmek için kuluçka makinası yapıcam.
http://cgi.ebay.com/HBQR-ComboKitAccessory-OnlyValidWithQualifiedPurchase-/270620778277?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f02415f25#ht_1653wt_905
bu adresteki malzeme yumurtaları çevirmekte kullanılıyor bu fiyata buralarda bulamadım.
-cihaz motoruyla beraber mi satılıyor
-bıldırcın yumurtası için uyumlu mu acaba
-bana maliyeti 12$ mı olucak yabancı dili kuvvetli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum alıp icraata başlamak için can atıyorum.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

çeviri yardımı
« : Ocak 16, 2011, 23:12:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: çeviri yardımı
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2011, 23:22:38 »
Hasan bey
Sen zaten ingilizcesini çözmüşsün
Evet bu sistem motoru ile birlikte satılıyor. Bildircın yumurtası için kullanılıyor ve amerika dışında olduğun için 10$ + 2$ toplam 12$ olacak.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2011, 23:42:39 »
Teşekkürler Seyit bey azbuçuk anlarım ama kesinleştirmek lazım işime yaramadıktan sonra almanın mantığı yok ozaman hemen siparişini vereyim 20 günden önce gelmez heralde artık üretime başlayabilirim :)
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2011, 14:01:21 »
Hasan Bey, bu ürün motor içermiyor. Motoru ayrıca almanız gerek. Aynı satıcının motor ilanı için:

http://cgi.ebay.com/Egg-Turner-Motor-Little-Giant-HovaBator-Incubator-/230455831140?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a83cea64

Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2011, 14:20:47 »
Bu teklif, sadece bir Incubator Warehouse Egg Incubator (Kuluçka Makinesi) veya Egg Turner (Yumurta çevirici) veya Combo Kit (Kombine cihaz) satın alınması durumunda geçerlidir.

Bu üründe HovaBator Yumurta Çeviricisi için 6 adet HovaBator bıldırcın rafı (tepsisi, ızgarası...) ve 1 yıl garanti bulunmaktadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2011, 14:40:25 »
Teşekkürler arkadaşlar Allahtan dün almayı beceremedim herşeyde bir hayır vardır ozaman bu işlemi cd sürücüsü mekanizması ile yapmak zorunda kalıcam 2 tane switch bağlayıp çevirme işini sınırlamak lazım ters dönmesin diye biraz zahmetli olacak ama uğraşmaya değer.Manuel çevirmek en kolay ama 4 5 saatte bir uğraşmak olmaz unutur yumurtaları haşlarız sonra :)