Gönderen Konu: (1.6 Comfort) Fotoğraf Çekmeyi Seviyorum :) Birde GLİ Çekmek İstiyorum :(  (Okunma sayısı 2158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar baktıktan sonra yorum esirgemeyiniz kötü iyi .. Ve fotoğraf çekme tekniği veya şunu göz önüne al gibi seyler söyleyebilirsiniz :) daha güzel fotoğraf cekmem için eleştiriniz şart .

[ Download all those pictures on a zip-archive ]

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
gözüne ve emeğine sağlık güzel kareler. :)
redline 800SEX'N9

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
sağol eray abi :) yokmu eleştirin
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Yakışır Hemşerime ellerine sağlık... Bu arada benim plaka da 81 DY 099.2011 1.33 Comfort Gümüş Gri, bende bi sticker isterim hatta 2 tane de olabilir, 2 toyatamız var çünkü....:D 29 Ocak'ta Düzce deyim inşallah...
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
İbrahim abi Sticker işine hiç el atmadım ya :) aslında cıkartayım inşallah vakit bulursam geldiğinde veririm sanada ..

bu kadar az yorum geleceğini bilseydim çekmezdim fotoğrafları :( tct'm le güzel fotoğraflar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
güle güle kullan n97ni :D güzel kareler çekmişsin :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Maşallah çok güzel sinyaller parklara mı bağlı ?Bağlıysa arıza lambası yakıyor mu ?
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Maşallah çok güzel sinyaller
bende çok beğendim maşallah :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Maşallah çok güzel sinyaller parklara mı bağlı ?Bağlıysa arıza lambası yakıyor mu ?
yakmaz ya niye yaksın.. çok da kolay bir işlem..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
yakmaz ya niye yaksın.. çok da kolay bir işlem..
mehmet kardeşim kızmazsa türkay abi nasıl bağlıyoruz bende bağlamak istiyorum ve sinyalleri çalıştırdığımız zaman yanıp sönüyor mu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
güle güle kullan n97ni :D güzel kareler çekmişsin :D
sağol türkay abi :) buluşmada elinde görünce canım çekmişti :P :P hehe :)
FX tampon alamadık bunu alayım bari dedim :P

bağlamadım :D .. O anı yakalamak için baya bi fotoğraf cektim ama güzel duruyo değil mi :) ... Yapacaktımda satacagımız için ellemedim büyük ihtimal yakmaz . Diğer 2002 corollamda camurluktaki sinyalleri parka baglamıştım..

ama inan nasıl bağladığımı tam hatırlamıyorum :) yarın aklıma gelir uykulu uykulu aklıma gelmiyor :D

bende çok beğendim maşallah :)

:) evet bende beğendim keşke öyle olsa benimkide :)

mehmet kardeşim kızmazsa türkay abi nasıl bağlıyoruz bende bağlamak istiyorum ve sinyalleri çalıştırdığımız zaman yanıp sönüyor mu :)

ne kızması erdem Ayıp ettin :) .. senin corollada bağlamıştım 2002 vardı bi sorun olmadı ama yarın :) bağlanış şeklini söylerim :D .. şunu hatırlıyorum parktan + alıyorduk :) sinyalin +sına mı - sinemi hatırlayamıyorum yarın uyanınca hatırlarım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Maşallah. Allah kazalardan belalardan korusun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Maşallah. Allah kazalardan belalardan korusun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bağlama şekline göre değişir yanıp sönme meselesi.. direk yansın istersen parkın artısını da eksisini de çek sinyale bağla gitsin, yok sinyal verince yanıp sönsün dersen dene biraz bızıkla şanslıysan halledersin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
tamam mehmet kardeşim hatırlayınca söylersin artık :) sürekli yanacak ama sinyal verdiğimiz zaman yanıp sönecek bi araştırma yapayım ben :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
dediğim gibi sinyalden hem artı hem eksi al, sonra parktan da hem artı hem eksi al, sonra 4lü kombinasyon yap :D elbet bir tanesinde istediğini elde edeceksin :D hatta 4lü kombinasyonunun tamamını yapmıcaksın da, işin çok zor değil :D

sinyalin artısı------------------- parkın eksisi
sinyalin eksisi-------------------parkın artısı
sinyalin artısı+parkın artısı--------------sinyalin eksisi+parkın eksisi
sinyalin artısı+parkın artısı--------------parkın eksisi
sinyalin artısı+parkın artısı--------------sinyalin eksisi
sinyalin artısı--------------------------parkın eksisi+sinyalin eksisi
parkın artısı---------------------------parkın eksisi+sinyalin eksisi

şeklinde dene gitsin, illa ki tutturursun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
türkay abi bunları denerken arabanın bi taraflarını yakmayalım :D en kötü sigortaları patır patır attrırız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
artıları birbirinie değdirme ya da artıları arabanın her hangi bir yerine değdirme, eksileri sal gitsin istediği yere değebilir... artılara dikkat edersen arabaya hiç bir şey olmaz :D al eline bir elektrik bandı, denediğini bantla bantladıktan sonra sallandır gitsin :D istediği yere değsin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
kurrcalamayın şunları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
teşekkür türkay abi şu sivasın -15 derece soğuğu biraz gitsin bakarım hallderim :D