0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrenin arasına biraz para sıkışmış olabilir mi
o sorun düzeliyor...ercüde öyle yapmıştı sonradan tekrar söküp düzeltmiş...bi haber veriyimde yardım etsin size...
Benim çok bişi yoktu açıkçası ama uzun yolda önceden 2800 2900 devirde 100le giderdi uzun yoldan önce yapmıştım o işi çıktığımızda o devirlerde 110unu 120ye yaklaştı biraz gittik kendine geldi ayrıca titriyordu hafiften ama şimdi kendisinde normal halde. Ama bu 160 olayı sakat sanki o ledleri söküp 4ledli ampül al öyle tak orjinal soket yerlerine tak hiç kurcuklama bence bidaha Ayrıca taktığın soketleri birdaha gözden geçir
Valla dicek bişi yok ozaman ledleri sök içerden tekrar dene içerde bişiler yapmışsın belli o kesin düzgün şekilde tekrar tak dene dicek bişi yok
Ledlerle bi alakası olamaz sonuçta manyetik bişey km saati neyse bakarım çaresine artık
Bu para konusunu hala anlamış degilim dogrusu
sanayiye gidersin göstergeyi tamir eden birisine sana 50 60 tl bi maliyet çıkartır göstergeye sıkışan parayı verirsin
Eeee Allah büyük işte. Sen dün başkasının hakkını yersen, Allah bugün böyle böyle çıkarır bi yerlerden..
Kimin hakkını yemişiz anlamadım
Bırak bu ayakları.Hatırlarmısın, bizim Mert diye arkadaş vardı. Geçen sene bi alışveriş yapmıştınız.3.5'luk Eibach ön-arka spor yay için pazarlık yapmıştık. Parayı hesabına yatırmıştık.Meğersem gönderdiğin yaylar Eibach değil, ısıtılıp kestirilmiş orjinal Toyota yaylarıydı, bi de ön 2 tanesi göndermiştin hani. Sonrasında 250küsur TL'nin üstüne yatmıştın.Hatırladın mı ?
Onuda geçtim Atalarımızın bi sözü vardı ''Elalemin derdi senimi gerdi'' İyi günler...
Ertugrul Akalanla karıştırıyosun beni Ben sadece araca oldum yayların asıl sahibi Ertugrul abiydi mertde onla görüştü fiyatta 100tl idi Onuda geçtim Atalarımızın bi sözü vardı ''Elalemin derdi senimi gerdi'' İyi günler...