Gönderen Konu: Gösterge Sorunu  (Okunma sayısı 3389 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Gösterge Sorunu
« : Ocak 15, 2011, 10:56:01 »
Arkadaşlar dün göstergemi söküp içine led şerit çektim km devir saati hararet ve benzin göstergelerini düzgünce çıkardım daha sonra montajladım ledleri ve arabaya taktım bugun saat 10:00 da daha sonra denemek için arabayı bi çalıştırdım km saati bi anda 60km e fırladı bende ibreyi çıkartıp tekrar 0a getirdim şuanda ibre çok hızlı hareket ediyo geri geri giderken 160ı gördüm  acaba sorun neden kaynaklanabilir?

Toyota Club Türkiye

Gösterge Sorunu
« : Ocak 15, 2011, 10:56:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge Sorunu
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2011, 11:38:26 »
ibrenin arasına biraz para sıkışmış olabilir mi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2011, 11:40:15 »
 o sorun düzeliyor...ercüde öyle yapmıştı sonradan tekrar söküp düzeltmiş...bi haber veriyimde yardım etsin size...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2011, 11:41:26 »
ibrenin arasına biraz para sıkışmış olabilir mi :)

Bilmem olabilir heralde :)

o sorun düzeliyor...ercüde öyle yapmıştı sonradan tekrar söküp düzeltmiş...bi haber veriyimde yardım etsin size...

Cidden çok iyi olur piskolojimi bozdu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2011, 11:52:00 »
Benim çok bişi yoktu açıkçası ama uzun yolda önceden 2800 2900 devirde 100le giderdi uzun yoldan önce yapmıştım o işi çıktığımızda o devirlerde 110unu 120ye yaklaştı biraz gittik kendine geldi ayrıca titriyordu hafiften ama şimdi kendisinde normal halde. Ama bu 160 olayı sakat sanki o ledleri söküp 4ledli ampül al öyle tak orjinal soket yerlerine tak hiç kurcuklama bence bidaha :wacko:

Ayrıca taktığın soketleri birdaha gözden geçir ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2011, 12:03:52 »
Benim çok bişi yoktu açıkçası ama uzun yolda önceden 2800 2900 devirde 100le giderdi uzun yoldan önce yapmıştım o işi çıktığımızda o devirlerde 110unu 120ye yaklaştı biraz gittik kendine geldi ayrıca titriyordu hafiften ama şimdi kendisinde normal halde. Ama bu 160 olayı sakat sanki o ledleri söküp 4ledli ampül al öyle tak orjinal soket yerlerine tak hiç kurcuklama bence bidaha :wacko:

Ayrıca taktığın soketleri birdaha gözden geçir ;)

Soketler dogru takılıda nolacak şimdi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2011, 12:14:08 »
Valla dicek bişi yok ozaman ledleri sök içerden tekrar dene içerde bişiler yapmışsın belli o kesin düzgün şekilde tekrar tak dene dicek bişi yok :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2011, 12:25:26 »
Valla dicek bişi yok ozaman ledleri sök içerden tekrar dene içerde bişiler yapmışsın belli o kesin düzgün şekilde tekrar tak dene dicek bişi yok :D

Ledlerle bi alakası olamaz sonuçta manyetik bişey km saati neyse bakarım çaresine artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ocak 15, 2011, 12:26:14 »
Ledlerle bi alakası olamaz sonuçta manyetik bişey km saati neyse bakarım çaresine artık :)

yinede çıkart bence yoksa göstergeye para sıkışmış gibi druyor cidden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Ocak 15, 2011, 12:30:46 »
Bu para konusunu hala anlamış degilim dogrusu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ocak 15, 2011, 12:32:04 »
Bu para konusunu hala anlamış degilim dogrusu :)

sanayiye gidersin göstergeyi tamir eden birisine sana 50 60 tl bi maliyet çıkartır göstergeye sıkışan parayı verirsin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2011, 12:33:57 »
sanayiye gidersin göstergeyi tamir eden birisine sana 50 60 tl bi maliyet çıkartır göstergeye sıkışan parayı verirsin ;)

Ovwww anladım :) Hallederiz tanıdık çok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #12 : Ocak 15, 2011, 12:47:28 »
Eeee Allah büyük işte. Sen dün başkasının hakkını yersen, Allah bugün böyle böyle çıkarır bi yerlerden.. ;)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2011, 12:51:02 »
Eeee Allah büyük işte. Sen dün başkasının hakkını yersen, Allah bugün böyle böyle çıkarır bi yerlerden.. ;)

Kimin hakkını yemişiz anlamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2011, 13:11:06 »
Kimin hakkını yemişiz anlamadım
Bırak bu ayakları.

Hatırlarmısın, bizim Mert diye arkadaş vardı. Geçen sene bi alışveriş yapmıştınız.

3.5'luk Eibach ön-arka spor yay için pazarlık yapmıştık. Parayı hesabına yatırmıştık.

Meğersem gönderdiğin yaylar Eibach değil, ısıtılıp kestirilmiş orjinal Toyota yaylarıydı, bi de ön 2 tanesi göndermiştin hani. Sonrasında 250küsur TL'nin üstüne yatmıştın.

Hatırladın mı ?

SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ocak 15, 2011, 13:22:19 »
Bırak bu ayakları.

Hatırlarmısın, bizim Mert diye arkadaş vardı. Geçen sene bi alışveriş yapmıştınız.

3.5'luk Eibach ön-arka spor yay için pazarlık yapmıştık. Parayı hesabına yatırmıştık.

Meğersem gönderdiğin yaylar Eibach değil, ısıtılıp kestirilmiş orjinal Toyota yaylarıydı, bi de ön 2 tanesi göndermiştin hani. Sonrasında 250küsur TL'nin üstüne yatmıştın.

Hatırladın mı ?

Ertugrul Akalanla karıştırıyosun beni :) Ben sadece araca oldum yayların asıl sahibi Ertugrul abiydi mertde onla görüştü fiyatta 100tl idi :) Onuda geçtim Atalarımızın bi sözü vardı ''Elalemin derdi senimi gerdi'' İyi günler... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 15, 2011, 13:25:39 »
Onuda geçtim Atalarımızın bi sözü vardı ''Elalemin derdi senimi gerdi'' İyi günler... :)

Elalemin derdi senimi gerdide ne demek... adamın arkadaşını dolandırmışsınız...tabiki hesabını soracak...ben hiç birinizi tanımıyorum sadece alpereni tanıyorum...ben bile sinir oldum bu mevzuya...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 15, 2011, 13:26:21 »
Ertugrul Akalanla karıştırıyosun beni :) Ben sadece araca oldum yayların asıl sahibi Ertugrul abiydi mertde onla görüştü fiyatta 100tl idi :) Onuda geçtim Atalarımızın bi sözü vardı ''Elalemin derdi senimi gerdi'' İyi günler... :)

Elalem dediği kendi arkadaşı gerer germez bu seni ilgilendirmez !!! ha yay sahibi ol ha olma aynı durumdasınız ki yazın filtre alıcaktım senin filtreni gördüm iyiki almamışım son anda ucuz yırtmışım vallahi aklımı seveyim aklımı !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Ocak 15, 2011, 13:27:35 »
Beni tanıyan tanıyo tanıyanlarada sorabilirsiniz fark etmez yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ocak 15, 2011, 13:29:32 »
Tofux geç bu hikayeleri. Mert benim öyle ayda yılda 1 görüştüğüm adam değil, hergün sabah akşam beraber olduğum arkadaşım. Elalem değil yani.

Mert bana sormuştu, Ferhat nasıldır, iyi çocuk mudur, alışveriş yapılır mı diye, bende salak gibi iyi çocuktur, sıkıntı çıkmaz, rahat rahat alışveriş yapabilirsin demiştim. Ben ne bileyim senin böyle hile-hurda iş yapcağını.

Yaylar Ertuğrul Akalan'ındı madem, parayı niye onun değilde senin hesabına yatırdık ?

SIU Corolla T-Sport