arkadaşlar 2011 model arabam arka sol kapıdan su alıyor. serviste bunu tespit etti 2 defa servise girdi çözüldü dendi ama yine problem var su alıyor ve hatta 3. kez servise çagırdırlar sizce kusurlu bir araç olupp nasıl bir yola başvurmalıyım ? veya böyle bir olay karşısında neler yapmalıyım?
arkadaşlar bugün servise arabamı götürdüm sabahtan verdim iyice kontrol ettiler en sonda beni çagırarak test ettiler video çektiklerini ve istanbula gönderdiklerini suyu sol arka camın fitilden sadece ufak bir damla şeklinde alıyor ve enteresan olanıı yeni sıfır teslim için bekleyen bir araç vardı onada aynı testi uyguladık ve inan ki sonuç aynı bir damla sadece camın fitilinden su aldı şaşırdım. servis müdür ile görüştüm yasal hakkım oldugunu söyledim onlarda fitilleri degiştirdik yagmur yagınca bir bakalımm dedi tekrar ve geri geldim. tazikli suyu çok yakından tutup sizde deneye bilirsiniz camın üst çıtasından damla şeklinde bir damla test edin arkadaşlar. bu arada benim arabada cam rüzgarlıkta var. enterasan olan diger arabalarda olması arkadaşlar hemde hiç kullanılmamış arabalarda. bugün servis raporu verilmedi