Gönderen Konu: 2011 corolla sorun ve yardım arkadaşlar  (Okunma sayısı 1539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
2011 corolla sorun ve yardım arkadaşlar
« : Ocak 12, 2011, 19:39:55 »
arkadaşlar  2011 model arabam arka sol  kapıdan su alıyor. serviste bunu tespit etti   2 defa servise girdi  çözüldü dendi ama  yine problem var  su alıyor ve hatta 3. kez servise çagırdırlar sizce  kusurlu  bir araç olupp nasıl bir yola  başvurmalıyım ? veya böyle  bir olay karşısında neler yapmalıyım?
            arkadaşlar   bugün servise arabamı götürdüm sabahtan verdim iyice kontrol ettiler  en sonda beni çagırarak  test ettiler video çektiklerini ve istanbula gönderdiklerini  suyu  sol arka  camın fitilden sadece ufak bir damla şeklinde  alıyor ve enteresan olanıı  yeni sıfır  teslim için bekleyen bir  araç vardı  onada aynı testi uyguladık  ve inan  ki sonuç aynı bir damla sadece camın fitilinden su aldı şaşırdım.  servis müdür ile görüştüm yasal hakkım oldugunu  söyledim  onlarda fitilleri degiştirdik  yagmur yagınca bir bakalımm dedi tekrar ve geri geldim. tazikli suyu çok yakından tutup sizde deneye bilirsiniz  camın üst çıtasından damla şeklinde  bir damla test edin arkadaşlar. bu arada benim arabada cam rüzgarlıkta var. enterasan olan  diger arabalarda olması arkadaşlar  hemde hiç kullanılmamış arabalarda. bugün servis raporu verilmedi

Toyota Club Türkiye

2011 corolla sorun ve yardım arkadaşlar
« : Ocak 12, 2011, 19:39:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2011 corolla sorun ve yardım arkadaşlar
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2011, 20:37:16 »
yıkarken deneyeceğim.enteresan.
Corolla Comfort Ekstra(Dizel)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2011, 05:49:52 »
2009 benzinli corollam vardı. Arka sağ kapı tarafında oturan kişinin, dediğiniz gibi tazyiklik su tutulurken yüzü çok hafif ıslanmıştı.

Yağmurda falan sorun olmuyordu ama..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.4 vvt-i/ 1.6 comfort/ 1.6 advance... Corolla..
  • Model Yılı: '14
  • 4 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2011, 11:26:17 »
bende 2008 corolla var böyle birşeyle karşılaşmadım. gerçi çokda dikkat etmedim ama.. deneyen oldumu başka?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...